Zehraspl Aleyyo-09 keseyi 5 haftalikken gordum kalp atisinida doktor 6 haftalikken goruyo bana 13 haftalikken dinletmisti
elftrndmrci Aleyyo-09 5. Haftada kese görmüştü. 6+4 de minicik kalp atışını dinletmişti doktor. O zamana kadar 4 kere çağırmıştı ama🙈 içinizi ferah tutun, hayırlı haberler alın inşallah☺️
Asyaaa35 Aleyyo-09 büyük ihtimal gözükür canım benim 5.haftamda keseyi görmüştük 7+2de de kalp atışını duyduk ☺️
Tugce1903 Aleyyo-09 Doktorum 3000 binin üzerinde hcg olursa görürüz keseyi dedi 5.4 haftalıkken gördük insallah sende bian evvel görürsün ☺️ çok güzel bi duygu Allah Sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Aleyyo-09 elftrndmrci amin canım benim Allah’ım sağsağlim keseyi görmeyi nasip etsin de kalp atışını bir hafta daha beklerim 😍
Gmzkc Aleyyo-09 7. Hafta da belli oldu benim arkadaşımnda öyle oldu kaç defa gitti gözükmedi 7 haftanın sonunda kese ve bebek göründü
Zehraspl Aleyyo-09 onu doktor belirliyor canim kalp atisini erken acmiyo cunku bebege zarari oluyomus belli zaman sonra dinletiyo ama doktor 6 haftaliktan sonra net sekilde gorur ultrafonda kalp atisini
Aleyyo-09 Tugce1903 benim 1 hafta önce beta 1000 di yükselmiştir inşallah da keseyi görürüz nasipse , Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin canım benim ❤️🥰
Asyaaa35 Aleyyo-09 Aleyyo-09 amin inşallah canımm 🙏🏻❤️ Doktorlar dinletmeyi pek istemiyor aslında bebek rahatsız oluyormuş çünkü ama bizimki azda olsa dinletti çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah🙏🏻
Aleyyo-09 Zehraspl anladım canım tecrübesizim 2.kontrolüm olacak o yüzden pek bilmiyorum ondan sordum ☺️