Kahverengi İlk gebeliğim çantamı hazırlıyorum doğumhaneye yani hemşerilere neler vermeliyiz battaniye falan vermek gerekiyormu ?
sedanursahin Kahverengi 10 lu hastane cıkısı ve bez vericem ben battaniye 10 lu hastane çıkısında olması lazım
hande0606 Kahverengi iç zıbın çorap eldiven şapka bez ve giyeceği pijama bide battaniye ben penye battaniye verdim
kalpatisi_ Busy şapka, eldiven, iç için zıbın, üstüne patikli zıbın, bez, battaniye diye biliyorum ben eksiğim varsa arkadaşlar tamamlasın bende öğrenmiş olurum 🥰
Busy kalpatisi_ benim aldığım takımda iç zıbın üstüne giymelik hem patikli tulum hem de alt üst takım var. Hangisini versem bilemedim
sedanursahin kalpatisi_ benim hastane çıkışında şapka eldiven içlik atlet yarım kol zıbın alt üst takım ayaklı tulum ve battaniyesi var
Sblatc Kahverengi bende 5 li aldım içine zıbın ve battaniye koyucam.battaniyeye sarıp veriyolar hep. Doğumhane soğuk oluyo genelde galiba ve kışın doğum yapılacaksa kesin verilir
kalpatisi_ Busy o sana kalmış canım zaten battaniyeye sardıkları için her ikisiylede üşümüyo 🥰🥰 altlığı zaman patikli pijamadır o sana kalmış ama ben üstünüde zıbın şeklinde verme taraftarıyım ne kadar battaniye de olsa çocuğun beli açılabilir rahat edemezsiniz emzirirken falan sürekli belini kapatmak zorunda kalırsınız belki bebeğin beline batar kıvrılır zaten hassaslar 🥰🥰 içinde de zıbın olucak ama yenidoğanlar dünyaya alışmaları biraz zaman alıyo hemen üşütebilirler o yüzden ben üstünüde zının vericem 🥰
sedanursahin Busy hepsini ver canım hemsireler ayarlıyor zaten içerde fazlalıkları geri getirirler aklında kalacagına 🤷🏻♀️
Chucky9 Kahverengi şapka, iç zıbın, dış zıbın, çıtçıtlı zıbın, pijama, çorap, eldiven, ince bi battaniye, bir adet bez hazırladım ben
Beren47 İç zibin(dugmesiz ince Bi penyeden olusuyor) dış zibin alt ust takim bez, temizleme pamuğu veya ıslak mendil corap eldiven şapka ben aralıkta dogum yapacağım için Bi ince Bi kalın battaniye gotrcem
Zehraspl Kahverengi canim 10 lu hastane cikisi al onu ver bez ve battaniyede ver onlar giydirsin gerisini zaten sen giydirirsin