Bradfordsneff Serekal beni aramadılar kendiniz gidip ulaşmanız gerekiyor gitmeniz gereken tarihleri yazdırın o tarihlerde gidersiniz
Zehraspl Serekal canim gebe oldugunu bildirdiysen ilk kontrole cagirirlar asi icinde 16 haftalikken basliyolar cagirmaya suan 13 haftaligim bana 10 ekimden sinra gel demisti ebe
mervegemen- Serekal ebem saolsun arayacam dedi tetanoz için bile aramadi kendim gidip yaptirdim. Umrunda miyiz ki. Kendiniz takip edin. Doktorujuza sorum saglik ocaginda yapılacak birsey varmi die.
Serekal Teşekkür ederim kaydım var ama insan merakta kalıyor ne ne zaman bilmedigim için doktoruma da sorarım inşallah bu sefer gittiğimde
SerraveAnnesii Ben ilk aşımı hamile olduğumu bilmeden ilk haftalar oldum ikinci aşımı 14. Haftada oldum. Doktorum 3 aylık olduktan sonra sorun olmaz dedi ☺️ 3. Aşımı da bir ay sonra olucam Allah’ın izniyle 🥰
Asyaveannesi36 Serekal hamile olduğunuzu bildirdiğiniz zaman sağlık ocağında size düşen ebe haftası gelince arıyor çok şükür benimki çok ilgili arıyor ara ara kan değerlerine bakalım felan diyor