zahidinannesi Oğlum Kasım ayı gibi doğacak, yalnızca hastaneye kontrollere giderken kullanabileceğimiz uygun fiyatlı puset ariyorum, bu fiyat aralığında tavsiyesi olan var mı?
prensimibeklerkenn Kubra3525 bnde bunun siyah olanını aldım çok da beğendim bnde dışarı çıkarken kullanmak için aldm fiyatı da baya uygundu fiyatına göre çok iyi zahidinannesi
Cicek10 zahidinannesi ben de aşağıdakinin sütlü kahve olanını aldım çok da güzel ve yeterli zaten kaç ay kullanacak ki bşz evde de kullanıyoruz arada ona yatırıyorum çok da hoşuna gidiyor sallaması falan kolay oluyor
zahidinannesi Kubra3525 teşekkür ederim canım cevabın için ama yorumlarda çok kalitesiz diyenler olmuş. Sen hangi özelliklerini beğendin bana yardımcı olur musun
Kubra3525 zahidinannesi aa şaşırdım neyi kalitesizmiş 😂 fiyatına göre çok kullanışlı agırlıgı iyi tentesi güneş geçirmiyor plastigi pedi herşeyi güzel biz yeni dogunca içinde küçük kaldıgı için alt açmasını ve yastıgını beline destek yapıyorduk şimdi çok rahat oturuyor arabayada tam sıgıyor bizim emniyet açısından çok rahat ediyorum
prensimibeklerkenn zahidinannesi hayır bebeğim henüz doğmadı 😊 bn yorumları okudum açıkçası biraz tereddüt ettim ama istedim resimdekiyle aynı pedi falan güzel ama annem içine ek yastık yapıcak ama yastık olmasada olur birde hafif taşıma açısından rahat ederim die düşünüyorum doğuma 3 hafta kaldı bnm 🌸
zahidinannesi prensimibeklerkenn benimde 6 haftam kaldı, bende öyle diyorum en fazla bı kaç kullanacak. Çok teşekkür ederim