ipekk10 Kızlar erkek bebekte anneye güzellik gelir kız bebekte güzelliği aliyor diyorlar dogru mu sizce 🤔
Ebrusnhzl ipekk10 valla canım kızım olucak 36haftalık hamileyim en başında nasılsam hala öyleyim çirkinleşmedim hiç😂
poyrazinannesi3547 ipekk10 ben aynıyım değişmedim ama geçen ablam diyor yüzünün rengi canlanmış 😍😂oğlum olcak Allahın izniyle ama ilgisi varmıdır bilmiyorum hormonlardandır bence
Kafam ipekk10 şu kız bebeklerini küçümsemek için atılan iftiralardan gına geldi gari eksiler hor görmüşler kız bebeklerini her suçu atmışlar kızım olcak nasipse bekarken nasılsam hala aynıyım aksine daha bi güzelleştin annelik güzelliği geldi diyolar 😊
Zeysezer ipekk10 oğlum olcak ama ben kendimi gayet çirkin hissediyorum valla sivilce bile çıktı bir tane de olsa 😁
Zeynep09 Kafam ne kadar olumsuz düşünüyorsun ya küçümsemek için denmemiş siz yanlış anlamışsınız annesinin güzelliğini alır diye söylerler hep anne o yüzden çirkinleşir diye
Nrylyl Zeysezer vallahi benimde erkek benim burnum şişti sivilceler vs vs normal hayatta çıkmayan sivilceler şimdi yüzümden eksik değil
BurcuGorkem Ben erkekte aşırı sivilcelendim, suratım sivilceden gorulmuyor ve şişti çok kotu oldu yani güzellesmedim 😂
minikkusummm ipekk10 oglum olucak nasip olursa, basta cok cirkinlestim cildim olsun saclarim olsun. Simdi o haftalara göre daha iyiyim ama bence yinede eskisinden daha cirkinim 🤣🤣
Kafam Zeynep09 yazan kişi için demedim bunu genel olarak kız bebek için söylenen hurafelere kızgınım şahsi değil
yaseminan ipekk10 benim iki hamileliğimde de eşim hep söyler ilk aylar baya bi güzelleştin diye yüzüme bi canlılık geliyor saçlarım daha parlak oluyor 2 bebeğimde erkek ondan mı yoksa hamilelik mi yarıyor bilmiyorum 😄
Beyzan738 ipekk10 valla herkez öle diyor ama çok da doğru değil diyolar doktorum bebisimi erkek gördüm dedi ama yüzüm berbat sivilceden görseniz 14 yaşında ergen dersiniz 🥺😢😢
Sedaerginn ipekk10 güzelliğim hala aynı çirkinleşmediğim için hep oğlan olcak diyorlardı ama kızım olucak nasipse 🥰
elftrndmrci ipekk10 kızım olacak bende baştan beri hiç değişmedim 5,5 ay bitti bundan sonra da güzelliğimi alır mı, alırsa ne zaman alır bilmiyorum😀😀 alırsa da canı sağ olsun ponçiğimin benim anam ağladı zaten🙈
tugbadugan0000 ipekk10 benimde erkek 🤰Banada iyice guzelleşmişsn diyolar ama ben buna inanmiyorum saçma 😅
Gmzkc ipekk10 bana çok güzel olmuşsun yok efendim güzelliğine güzellik geldi hamilelik çok yakışmış erkek diyorlar ama kızım oluyor 😅😅
Eylul2797_ ipekk10 benim yüzümde genelde hic sivilce cıkmaz hamile kaldıgımdan beri büyük sivilceler cıkıyo cinsiyeti bilmiyorum henüz 🤷♀️
inciligibi01 ipekk10 gebelikten önce yüzüm o kadar kötüydü ki doktor roaccutane vermişti ama çocuk düşündüğüm için başlayamadım. Şimdi sivilceden eser yok bu arada güzelliğimi oğluma borçluyum 😍
tugbaa_g ipekk10 hiç doğru değil beni her gören yüzün güzelleşmiş erkek olcak dedi kızım oluyor . Kızım oluyor dediğimde yüzüne ne kullanıyosunda çillenmedin lekelenmedin gibi saçma salak sorular oldu hiç bişey kullanmadığım halde