Ftsclskn Kumsalsmom Erkek 🙃 Azıcık heyecanlı bir annecim sanırım 🙊 İlk 2 gebeliğim düşükle sonuçlanınca 3.de hareketlerine kadar hissedince burda herşeyi merak ediyorum, tecrübeli annelere sorular sorup darlıyorum 🤦🏻♀️😌
Kumsalsmom Ftsclskn oyy maşallah Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️🙏🏻 Valla benimde ilk gebeliğim ama sürekli tecrübelerden faydalanmak için okuyorum bişeyler yararlı bi platform anneler için ☺️😍
dogadan Ftsclskn oy sağlıkla gelsin inşallah👼🏻 ben de geçer miii beeeee diyordum dün hastane çantasını hazırladım🙊
Ftsclskn dogadan İnşallah o zamanlara bir an önce geliriz 🙊 Biraz sabırsız bir anneyim sanki 😌 Doğum zamanı belli oldu mu sizin minnoşun?
dogadan Ftsclskn eğer çok kilo almadıysanız yüz üstü yatabiliyorsanız yatın 30. haftadan sonra yatılmıyor artık🥲 çarşamba kontrolümüz var bakalım bebişin kilo ve boyuna göre doğum şekli ve günü belli olacak😻
Ftsclskn dogadan Genelde Soluma rahat yatıp uyuyabiliyorum ya ben 😌 Şuan durumumdan pek rahatsız olduğum söylenemez 🙃 Ama ilerleyen zamanlarda dediğiniz gibi olursa yandık 🙊
Ftsclskn Kumsalsmom Aynen öyle çok yararlı canım, bazı gereksiz paylaşımlar dışında güzel bir platform 🙃 Amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıcakla doğar, büyürler 😌 Doğurduğumuz zamanları da paylaşalım birbirimizle hanımlar 💐
dogadan Ftsclskn zaten doktorun da önerisi sola yatmak ancak ben yüz üstü yatmayı öyle seviyordum ki şimdi göbeğim buna izin vermiyor🤰🏻🙃🙃
Kumsalsmom Ftsclskn acısız sızısız sağlıkla kucağımıza alıp güzel doğum hikayelerimizi yazalım inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻☺️☺️☺️🤩🤩
Melek__81 Ftsclskn 31+3 grip miyim covid mi bilmiyorum sonucunu öğrenene kadar rahat edemeyeceğim Uyku tutmuyor
Ftsclskn Melek__81 Ah canım benim çok geçmiş olsun. Kötü düşünme sakın, iyi düşün iyi olsun . Aşı olmuşmuydun? Maşallah bu arada minnoşun cinsiyeti ne 💐
Ftsclskn Kumsalsmom Ay inşallah canım 🙏🏻 Birgün öyle bir post altında buluşuruz inşallah 💐 Sağlıcakla gelsinler bebişler 🧿
Ftsclskn Halime04 Henüz hissetmediniz mi 💐 Ben 19 haftalıkken hissetmiştim 🙊 Sabırlı olun hissedersiniz ansızın 🧿 Cinsiyeti nedir?