marbling10 Rabiakosee tahmini doğum ocak ortası görünüyor ama 37. Haftada doğum olacağı için Aralık içine denk geliyor. Hayırlısıyla zamanında gelir inşallah
ebruzb marbling10 canım senin doğum şeklin belli oldu mu yani anladığım kadarıyla sezaryen olacaksın ? Bende bu randevumda soracağım ama daha erken değil mi ? ☺️
Kbra240 Rabiakosee burdaaa👋 benim gibi düşünenler varmı doğumdan falan çok korkuyorum bebis geldikten sonra nasıl bakicam bakabilicekmiyim diye düşünüyorum ilk olduğu için mi acaba 😑
Kksll Kbra240 öyle güzel bakarsın ki annelik değişik biseymis gerçekten hemde daha önce bı sürü çocuk büyütmüş gibi bı güç kuvvet geliyor insana merak etme çokta güzel bakarsin
Umudayolculuk36 Rabiakosee burdayım benim de son 87 çok korkuyorum erken doğım vs kasılmalarım var çok bugünde vajinamda baskı 27+4 normal mi acaba sizde oluyor mu kızlar
Mercimegim4 Rabiakosee burdayız oğluşumla zaman geçmek bilmiyor.. Sezeryan korkusu, bebeğe bakabilcem mi korkusu, sorumluluk, bebişim sağlıklı doğacak mı vs vs içim şişti vallaa🤣
adalas Rabiakosee son 82 gun :) yavastan alışverişe ve hastane cantasi hazirlamaya basladim :) gun icerisinde ara ara karnıma kramp giriyor sizde de aynı şey oluyor mu
Betl adalas son 69 gün son günlerde benimde yalancı sancılar başladı sanki belim kasıklarıma ağrılar giriyor kıyafetler çoğu hazır ütülendi Allah’tan rahatim