Meryem01010 36 haftalık hamileyim 3-4 günden beri ağrım.var kasık ağrısı filan hareketlerini az hissediyorum normal mi
Kubra3525 Meryem01010 yeri daraldıgı için hareketleri azalıyor canım ama yinede bi kontrole gitmende fayda var
Meless Meryem01010 doktorun yeri daraldığı için vs hareketi azalmaz dedi. Doğum zamanı azalırmış. Nstye girmenizi tavsiye ederim mutlaka
yildiz_07 Meryem01010 34 haftalıkken nasıldı sizde hareketler suan ben 34+4 haftalık 2 gündür çok az hareket ediyor eskiden düzenli hareket ederdi sert vururdu suan hiç öyle değil kıpırdadığında vajinamda hissediyor gibi oluyorum bazen korkmuyor değilim
Meryem01010 Kubra3525 sol Kasım genelikle geceleri ayağı mi uzatırken kasigimin içinde bişey cekiyo uzatamiyim agriyo acıyı bı acile mı gitsem 3-4; günden beri böyle çünkü gennleikle sol tarafım
Meryem01010 Kubra3525 sağol cnm çünkü geceleri doğru düzgün uyuyamiyom ya şuan bile sol karnımın altı ağrıyı bide karnım sert oluyo
Meless Meryem01010 doktorun hangi hastaneyle anlaşmalı? Hangisiyle anlaşmalıysa ücretsiz. Devlette ücretsiz canım
Meryem01010 yildiz_07 34 haftalıkken iyidi hareketli maşallah benimde bu agrilarim başkasın hareketleri azaldı bu ağrılar başlamadan önce maşallah kıpır kıpır di
yildiz_07 Meryem01010 hmm ben yarın Bi kontrole gideyim ne olur ne olmaz teşekkür ederim yorumunuz için 😊
ozgei haftada olup canı çok acıyan var mı🙄hareketleri çok güçlü sürekli kaburgalarıma vuruyor oturtmuyor beni hiç oturamıyorum, sürekli yatmaktan da bunaldım kafayı yemek üzereyim😞