Sedef88 Selam anneler yarın 35 haftalık olucaz siZce doğum için ne zaman ağdaya gitmeliyim fazla da gecikmek istemiyorum.ağdada malum kasıyoruz kendimizi sıkıntı yaşamak istemiyorum yarın gitsem erken mi sizce beklesem mi bilemedim
Elifdikel Sedef88 37 haftalık gibi gitseniz bence daha iyi olur doğum sonrası da bir süre rahat edersiniz
Hatice_ee Sedef88 ben 39 um 39+4 de falan gidicem cunku diskisim falan olursa ozmn biraz uzar agdaua gitmem gibi geliyo en iyisi son zamanda yapmak
00ayae96 Sedef88 tüy dökücü krem tavsiyemdir hem kendin her trlü yapabilirsin hemde her koşulda çözüm olr ama yinede tercih sizin.
Sedef88 Hatice_ee o zaman bende biraz bekleyeyim erken gidip tekrar doğuma kadar çıkarsa bi anlamı olmaz doğum sonrasıda önemli
Bebiscann Sedef88 37 yım canım daha doğum yapmadım 10 günüm var sezeryan günü aldım, ama hala bişey çıkmadı tertemiz çıkarsa da üzerinden jilet veya epilasyon aleti ile alırım, ne olur ne olmaz diye temiz olmak en iyisi bence
Sabriyeinall Sedef88 35 te tüm vücut gittim 37 de biki bölgesi biraz çıktığı için gittim ne olur ben olmaz 39 da tüm vücut gittim şimdi 40+2 yiz hala doğmadı bebeişimiz😂😂