incisu Tgcbbrdmr bence cumartesi yapın varsa çıkacaktır illaki ben belirti yaşamadım hiç tuttumu diye baktım Allah’ın işi işte o gün hamile olduğumu öğrendim:) inşallah seninde tutmuştur
Tgcbbrdmr Fatma_4224 geçtiğimiz Çarşamba’ya takabul ediyor yumurtlama artık test yapma boşa gider geçmiş muhtemelen
Fatma_4224 Tgcbbrdmr bana da oyle geliyor çunku cuma gunu kontrol gunuydu cumartesi gunude cok kasık agrısı yaşadım başka da bişey olmadı
Fatma_4224 Tgcbbrdmr İnşallah gerek kalmaz kuzum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 artık yorulduğumu fark ettim rabbim görüyor Vallahi Zaten 4 yıldır isityoruz olmuyo birde tedavi başladı iyice bunaldım sürekli beklemek sürekli sil baştan başlamak cok zor geliyor artık 😞
Fatma_4224 Tgcbbrdmr Eger bu ay da hamile kalamazsam hayıt tohumu içececeğim adetin 2. Gunu başlanıyormuş 15 gun içiliyor Muş cok fayda gören varmış bende denemek istiyorum açıkcası
Fatma_4224 Tgcbbrdmr hem maddi açıdan hemde manevi açıdan cok zorluyor bizi ama eşim elimden ne geliyorsa yapıcam diyor zaten son ilaç tedavi hakkımızı da kullanacagız diğer ay. Birdaha ki aya gidemeyeceğiz muhtemelen cunku aşılama yada tüp bebek diyecek
Fatma_4224 Tgcbbrdmr eşim biraz daha pozitif gibi sanki. Yani takmıyor gibi yada belli etmiyor bilmiyorum ama ben her adet oluşumda yıkılıyorum ayaklarım yerden komple kesiliyor cok üzülüp aglıyorum inşallah bu ay hüsran yaşamayız ikimiz de
Tgcbbrdmr Fatma_4224 bende gitmeyecem maddiyatı geçtim adam çocuk istemeye başladı minik minik bizde bi problem olmamasına rağmen bu şekilde olması üzüyor 🥲
Fatma_4224 Tgcbbrdmr Çocuk mu istiyor istemiyor mu anlamadım Valla biz maddi açıdan cok zorlanıyoruz kuzum eşim asgari ücretle çalışıyor zaten evde kira
Tgcbbrdmr Tgcbbrdmr geçim zor kuzum Allah yardımcımız olsun şimdiden birikim yapmalı ya aslında çalışsan daha iyi değil mi
Fatma_4224 Tgcbbrdmr benim kocamın da oyle 😞 her bebiş videosuna yada kuçuk cocuk videosuna denk geldiği zaman içi gidiyor benimde içim yanıyor ona bir bebek verEmeyeceğim diye cok üzülüyorum
Fatma_4224 Tgcbbrdmr kuzum maalesef çalışabileceğim bi mesleğim yok yani eşimde pek memnun olmaz bu durumdan
Tgcbbrdmr Fatma_4224 senin bi problemin yokki ondada yok sanırım Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur derler akıl versemde kendimde uygulayamıyorum
Fatma_4224 Tgcbbrdmr bende tek tembellik var işte eşimde şekil bozukluğu başka bir problemimiz yok Allah’a çok şükür inşallah güzel sonuclar alacagız kuzum