Yesimce Doktordan geldim şimdi 8.5 haftalık hamileyim kalp atışını duyamadık sonlandırılacak büyük ihtimalle, doktor yarın gel yatış işlemlerini başlatıp sonlandıralım ne kadar fazla kalırsa okadar umutlanıyorsun dedi. 2 hafta önce de alalım demişlerdi, beklemek istedik bir umut belki kalbi canlanır diye ama olmadı :( yarında bir doktora daha gidip sonuca karar vericez bakalım.. Hayırlısı herşeyin
Meyland Yesimce çok üzüldüm cnm. Allah yardımcın olsun. Başka bir doktora daha görünmeden bişey yapma bence. Allahım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin😢
Hmsregmze Yesimce bende 7+6 günlük hamileyim. Ultrason da 6 haftalık görünüyor. Bebek var ama kalbi atmıyor dedi doktor cumaya kadar beklicez duyamazsak kürtaj olucam 😔 Allah yardımcımız olsun
Narcicegi Yesimce Allah yardımcınız olsun zor bi durum ben de yaşadım aynı durumu kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım ve şükür sorunumuz yok bu kez. Canınızı fazla sıkmayın zor bir dönem ama geçiyor 🙏🏼🙏🏼
Miss Allah yardımcın olsun canım sağlıklı olsaydı atardı basta varmış bisey demekki bende öyle 2 kere yaşadım doktorum bana boyle söylemişti o durumu bilirim simdi tekrar hamileyim sonunda seninde sağlıklı bi bebişin olacak inşallah rabbim saglikli evlatlar nasip etsin🙏
Yesimce Miss amin canım hayırlısı böyleymiş diyorum. İnşallah, sağlıklı bir çocuk Rabbim tekrar nasip eder :(
Kubranurbulur Deletedmom328 canım ya yanlış anlamada arkadaş bekleyeceği kadar beklemiş bence başka bir doktora görünsün direk cihazlardan olabilir veya bilmiyorum yaa keşkee iyi olsa 😞 çokk zor inşALLAH duyar 🙏 üzülme canım dua et bebeğin için
Kubranurbulur Deletedmom328 8 haftayı geçtikten sonra anneye zarar verir diye biliyorum yanlış olmasın da
Yesimce Kubranurbulur Deletedmom328 Evet artık beklemek de zor benim için kese büyüdükçe kürtaj yapılması zorlaşıyormuş:(
Zeynur Allah yardımcın olsun inşallah bi mucize olur kalbi atmaya başlar . Herhangi bi belirti oldu mu sizde?
Yesimce Zeynur nasıl bir belirti canım. Bir gün önce sanki gece yatarken içimde hareketini hissettim ama psikolojikte olabilir duygusallığımdan dolayı bilemiyorum ki emin olamıyorum..
Miss Zeynur onu hıssedemezkı daha çok küçük susam tanesı kadar vücuthamilelige devam eder ultrasonda görmeden anlaşılmaz
Yesimce Amin çok sağolun bugün tekrar gittim doktora son adet tarihime göre 10 haftalık ultrasonda çıkan ise 6 haftalık. Bugün Doppler çektiricem ona göre kürtaj için net birşey söylenecek