Nazli_ayar deletedmom87894 Herkeste olmuyo.ben gelecek diye her gün bekledim ama gelmedi 😂 gelmesede bir sorun yok yani hamileyiz sonuçta
marbling10 deletedmom87894 Herkeste olmaz, bende hiç olmadı. Ve adı üstünde embriyo rahme yerleşirken kanama olabiliyor. Sonrasında kesilir, eğer olursa.
Busy deletedmom87894 benim adet günümden 2 gün sonra oldu bi kere pembe akıntı geldi o kadar. Öncesinde testte görmüştüm pozitifi cok net bi şekilde
elif_2021 deletedmom87894 benim 10 haftalıkken oldu ben sadece dışarıda bir damla gördüm ağrıdan dolayı gittim hastaneye yerleşme kanaması olduğunu söyledi
Hilallceyhan Hasret57 benim 6.haftada dediğin gibi kanamam başladı şuan 8.haftadayım hala lekelenme görüyorum bebegin kalp atışı yoktu gecen hafta onuda duyduk bazı kadınlar da olabiliyor çok korkmana gerek yok ama yinede haraketlerine dikkat et 😊
deletedmom87894 Hilallceyhan bendr 2 gündür çok az kahverengi akıntı var misafirim vardı ayaktaydım baya ondan olabilirmi
Aleyyo-09 deletedmom87894 herkeste olmazmış yerleşme kanaması genellikle beklenmez , olursa da biraz zorlu bir gebelik süreci oluyormuş ilk3 ay çok dikkatli olun diyorlar yerleşme kanaması olursa . Benim olmadı yerleşme kanamam 5+4 üz
Seymaben deletedmom87894 4. Haftamda olmuştu ama öyle çok bi kanama beklemeyin ufak bi leke şeklindeydi en azından benimkisi öyleydi herkesde olmuyor birde🤗
erdem_agah deletedmom87894 tam adet olacaginiz siralar oluyor ama cok cok az damla damla. Genelde kahverengi