ilkeralazmom Merhaba kızlar ben birsey sormak istiyorum burda daha önce bi başlıkta okumuştum. 7 hurmayi kaynatıp suyunu içip ve hurmalari yiyip dogumunun başladığını soylemislerdi. Böyle birsey deneyen duyan oldu mu ?
Zeynep69 ilkeralazmom ben bir kere yaptım bir şey olmadı ama arka arkaya yapmak gerekiyorsa bilmiyorum 😊39. Haftadayız başka önerisi olan varsa söylesin lütfen 🤭
Mom54544 Meless Kac haftaliksin burda @Dubletombikdoner ahududu yaprağı çayı içip doğuma gittim demişti 😂
Sureyya_45 Ben sancım başladığında 3 tane hurma yiyip hastaneye gitmiştim doğum başlamış denildi ve 3 saatte çok rahat bı şekilde doğurdum😊
ilkeralazmom Sureyya_45 maşallah ne güzel darısı başımıza ben yaklaşık 10 gündür günde 5 hurma yiyorum ama yok 🤣
Sebnemkader Bende 2 gün üst üste yaptım o hafta çatı muayenemde vardı. Üstünden bir hafta geçti daha doğurmadım. Açılmam da 1-2 cm sadece ama rahim ağzı yumuşamış dedi doktorum onunla mı alakalı bilmiyorum.
Sebnemkader minikprensimmmm1234 7 tane hurmayı ve 2 bardak suyu cezbede koydum bi taşım kaynattım bu sırada ayetel kürsi okudum. Suyunu bardağa koydum hurmaları da başka tabağa içtim yedim 😅
betuss5 Ben 25 haftalik hamileyim hurma ye bebisin guzell olur dediler gunde 2 tane yiyorum 😀Zarari olurmj suan bunu okuyunca bi korktum
elftrndmrci betuss5 annem bana hamileyken sadece hurmayla beslenmiş ben şans eserimi yaşıyorum🙈 hurma doğumu başlatır mı yaaaa 🙈
Mom54544 Dubletombikdoner Bekliyorum valla bende 38.4 um hastaneye gideyim geleyim ne diycek ne yapcak bakalım ona göre hurmaya çaya abancam 😂😂😂
Srnelgrms98 Hurma doğumu kolaylastirir mis .doktorum da bana önerdi valla 38 haftalık olduk bir haftadır yiyorum bsy yok daha bizimki gelmek istenmiyor sanki ..
Mom54544 Meless Ben onu içmedim daha ama icecegim zaman aktardan alacağım poşet çay almam hurma yiyorum 5 tane her gün 1 haftayı geckindir daha