Nurhck Kızlar normal doğumda bebek çıkarken ağrı şancı oluyor mu. Bebegin başı çıktıktan sonra yapmıycam dersem diye korkuyorum
Deletedmom434 Nurhck bebeğin başı çıktıktan sonra kendisi kayıyor zaten ağrı sancı çekmezsin o zaman 😊
HabibeGlrmr Nurhck bebeğin başı çıktıktan sora zaten kendiliğinden gelmis oluyo😊 o an ki rahatlama hissi muhteşem. Öyle bi mucizeye tanık olmak zaten tarifsiz 😍🙂🙂
Firdess Nurhck canım bebeğin başı çıktıktan sonra zaten gövdesi hemen kayıyo önemli olan kısım başı zaten bende normal Doğum yaptım başı çıkınca rahatladım İnan ki ☺️
Cismmpoyraz48 Nurhck benim 5 dakikada bi vuruodu sancı bende sancı geldikçe ıkınıodum başının cikışıyla ağrın olmuo cnm başı çıkar çıkmaz gerisi gelio ztn hmen saniyelik sende yeniden doğmuş gbi oluosn hafifliosn 😊
Erdemveannesi Başı çıktıktan sonra öle bi seçenek yok artık hemde başı çıktıktan sonra yağ gbi çıkıyor acı macı yok tam tersi öle bi rahatlıyosunuzki kuş gbi
Nurhck Firdess bide doğum esnasında büyük tuvaletini yada gaz kaçıran oluyormuş ondan tedirgin oluyorum ikinamazsam diye
Deletedmom18 Nurhck ay canım ya cesaretini topla lütfen korkma o an gelince doğsun dersin bir an önce rabbim kuwet verir
Hatce06 Nurhck benim 1 gün kaldı normal Doğum tarihi 25 Temmuz gözüküyor tabi o tarihte gelırse 😂 o kadar rahatım ki sanki ben değil başkası doğuracak
Firdess Nurhck canım Doğum başlamadan önce lavman yapıyolar boşaltıyorlar için senin bebek doğacağız zaman o his geliyo ama benek çıkacağı için geliyo tuvaletin olduğu için değil. Hiç korkma canım mucizevi bişey
Cismmpoyraz48 Nurhck canm sancıyla o tuvaleti gazı düsünmuosn bile çekinmeye utanmaya vaktin olmuo bi an önce çıksın istiosn 😊😊
Hilalakar Nurhck Ayy canım şakın ondan tesirinin olma bu gayet normal bir olay sen o anın tadını çıkarmaya bak sancı evet zor ama Çatala çıkınca hemen bebeğinin sesini duyunca herşey bitiyor ☺️ Şakın stres yapma kızını kucağına alacağın zamanı düşün 🤰🤱🏻
Deletedmom18 Nurhck Allah’a sığın canım gazı düşünme millet gaz çıkarmıyor mu? Patır patır çatır çatır çıkarıyor altına da sıçmaz sın canım lavman yapıyorlar bildiğim kadarıyla
Firdess [bilinmeyen] bağırma mı canım valla ben ıkınmaktan ağzımı bi kere açamadım çıkınca bu insanlar nasıl bağırıyor dedim 😂😂😂
NurenMahmutakrlkknt Bende normal doğum istiyorum ama bi o kadar da korkuyorum yani illaki kolay olmayacak 😖
Hamdos Nurhck rahim acilinca agriyor cok fena sonrasi zaten ikinma oluyor ama ciktiktan sonra rahatliyorsun