rabbiminemanetleri Merhaba arkadaşlar 27 haftalik ikizlere hamileyim. Doktorum kahve icme dedi özellikle Starbucks kahvesi cekiyor canimmmmm. İçen var mi
Nemusto rabbiminemanetleri ben içiyorum.Mehmet efendi Türk kahvesi kafeinsiz bile satılıyo ondan aldım hatta😊 starbucksta çok içtim özellikle kafeinsiz ve laktozsuz sütle istediğini içebilirsin bence benim doktorum şunu bunu yeme demedi bile
Kiscimn rabbiminemanetleri ben 20 haftadan beri kahve içiyorum ( italyan filtre kahve) şuan 30 haftayim, bebeğim çok iyi,kilosu iyi ve herşey yolunda. Abartmadan içiyorum tabiki.
rabbiminemanetleri Zeyyyn en sagliklisi evet normalde asla sutlu şekerli icmezdim ama canim bildiğin tatli kahve istiyor😊😊
Berrycherry Haftada 2 kahve içebilirsin demişti bana doktorum, her gün 1 fincan içebilirsin diyen doktorlar da var. Ben genelde haftada 2-3 kez içiyorum, ilk zamanlar daha az tüketiyodum ama. Bence arada sırada içebilirsiniz😊
Nemusto rabbiminemanetleri için tabii bu arada çikolata vs bunlardada kafein var😊 ben o yüzden eve kafeinsiz kahve aldım tadı zaten aynı ben 6. Ayda fln içmeye basladım zaten açık çay tüketiyorum normalde