Cemileur Arkadaşlar 15 haftalık hamileyim baş ağrısı özellikte enseme vuruyor ağrısı normalmi ilaçta kullanmıyorum acil öneri lütfen
mhtpmhtp Cemileur canım benim 19.haftam hala baş ağrısı çekiyorum. Çok dayanamadığım zaman parol içtim nane yağı kullandım ve buz koydum
ebruzb Cemileur bu durumlarda ben karanlık sessiz sakin bir odaya geçip dinlenmeye çalışıyorum bide mentollü bişey almıştım migren bişeysi diye geçiyordu trendyolda onu sürüyorum iyi geliyor
incikinannesi Cemileur Öncelikle geçmiş olsun canım enseye vuran baş ağrıları genelde tansiyon yüksekliğinden oluyor bende yaşıyorum tuzlu yedigimde turşu özellikle, stresten de oluyor. Bir tansiyonunu ölç limonlu su içmeyi dene
feyza2305- mhtpmhtp ya bende parol içtim ama şuan geçmedi. Öğlenden beri başım ağrıyor 🤦🏼♀️ İkinci parolu içsem bi sıkıntı olur mu ki
mhtpmhtp feyza2305- evet malesef sadece biraz hafifletiyor tam kesmiyor hatta bazen hiç fayda etmiyor. Valla canım Ben bir tane içiyordum hiç bir taneden fazla içmedim ama içenler varr doktoruna danış istersen en güzeli
feyza2305- incikinannesi saol canım. Ense değil kaş göz alın çevrem. Sinüzitim var ondan diye düşünüyorum.