susaminannesi_ Arkadaşlar özel hastanede doktora gittim. Normal ultrason ile kesenin boyunun 0.73 mm olduğunu ve bebeğin de 4 hafta 4 günlük olduğunu söyledi doktor. Ancak hesapladığı tarih benim adet tarihime uymuyor. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Elbet-birgun-kavusacagiz susaminannesi_ uymak zorunda degil gec dollenme olabilir kesenin boyutuna gore hafta belirlemistir
Aysem- susaminannesi_ 0.73 mm bebeği nasıl gördü? Keseniz 4 haftalıkla uyumlu olabilir mi? Çünkü bende 0.44 flandı 4+1 ozmn bebeği cuma günü gördüm 7 haftalıktı.
susaminannesi_ Aysem- 4+4 te keseyi gördü bebeği görmedi. Ben de aynı dönemlerde keseyi normal ultrasonla gören var mı diye merak ettim :)
Aysem- susaminannesi_ pardon çok özür diliyorum ilk keseyi gördüğümde 0.33 mm tam 4+0 2 gün sonra tekrar gittmiştim ozamnda 6.74 mm büyümüş 4+2 yazıyor. Geç diyorlar tam zamanında diyorlar insanın kafası karışıyor Ama bebeği gördüğünüzde kesin olarak hafta belli olur. Mesela benm ilk zamnlar yumurtalamyla uyumluydu fakat bebeği görünce hesapladığımızda adetim bitti zamn olan birliktelikle uyumlu oluyor.
susaminannesi_ Aysem- çok teşekkür ederim ya benim de kafam karışmıştı bu haftalarla ilgili. Artık ilerleyen haftalarda netleşir. Çok teşekkür ederim Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲