anneoluyormm Kızlar ense kalınlığı testini doktorunuz kaçıncı haftada yaptı? İkili test yaptırmak zorunlu değilmiş sizce ne kadar gerekli? Geçen hafta 10+6 'dayken doktor ense kalınlığı olcumu için randevu verdi ama bebek küçük daha dedi ve olcemedi . Ben de gelişimiyle ilgili bir sorun diye anladim ve resmen psikolojim bozuldu.
Meyland anneoluyormm 11-14 haftaları arasında yapılması gerekiyor cnm. Bebeğin boyunun 45 mm ile 84 mm arasında olması lazımmış. İsterseniz başka bir doktora daha görünün. Benim sat a göre 11 haftalıktı ama usg ye göre 11+5 ti yapıldığında
tco anneoluyormm 11-14 hafta testi de denir arkadasimda 10. Hafta bitmeden gitmisti onuda bekletti bence caninizi skip kendinizi uzmeyin
Deletedmom434 anneoluyormm doktorunu değiştir o zaman canım sen 10+6 haftalık bir bebek keseye göre tabikide küçük olucak 🤷🏼♀️
anneoluyormm Bnimki 41 mm idi ama kilosnu bilmiyorum herhalde 4-5 gram civarındadır bu hafta tekrar gidicez 11+4 olacak inşallah yine küçük diyip moralimi bozmaz
Meyland anneoluyormm yok yok büyümüştür artık annesi☺️Öyle biraz önden yada geriden gittiği oluyormuş bebeklerin. belli bir aralıkta okduğu zaman sıkıntı değilmiş. Siz moralinizi hep yüksek tutun. Minnak için en önemlisi moral. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin