hiraselesra papatya56 inşallah güzelim allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın 39 hafta demek ne demek dile kolay rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin🤲🙏
Meri3220 papatya56 seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde 2 düşüğüm var ve şuan 5+1 hamileyim inan her doktor kelimesini içimden geçirdiğim de kalbim güm güm atıyor. Rabbim herkesin evladını sağsalim kucağına almayı nasip etsin 🤗
papatya56 Meri3220 Amin canım bende yarın 5 +1 oluyorum en ufak şeyde korkuyom belim agrısa kasıgım agrısa korkuyom birşey olcak diye Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin🥰
Meri3220 Bizde 5+1 olduk ara ara bel ağrım ve kasık ağrım oluyor birde şu 2 gündür ağzımda tat tuz yok o kadar
Leydi00 Ben 6 +1 oldum bugün. 3 gündür hafif bulantim var çubuk kraker yiyorum . Onun haricinde birsey yok
Zehraahmt deletedmom87894 benim prolaktin hormonu, 67 çıkmıştı ve doktorum prolaktin yüksekliği gebe kalmaya engel dedi ve ilac tedavisi gördüm ilac bitmeden hormon düştü normal seviyeye ve sonraki ay hamile kaldim diğer hormonlar engel mi bilmiyorum ama ilac tedavisi ile düşürulebiliyo
Minicikim Ben 6+3üm ara sıra kasık ağrıları, bazen hafif baş dönmesi ve halsizlik oluyo. İçlerinde tek zorlayan çalıştığım için gün içinde bastıran uyku oluyo