isilbydr Kizlar haftalik beta HCG alt sınır ve üst sınır değer aralıkları varya hani benim gebelik haftam ile beta HCG değer aralığım tutmuyor. Bunun nedenini bileniniz var mı ?
yamacinannesii isilbydr canım hafta aralığı çok geniş oluyo hiç takılma bi çoğu kişinin tutmuyo önemli olan düzenli artması mesela 4 haftalık hamilelikte de 800 olabiliyo 6 haftalık hamilelikte de
Hilal-95 isilbydr beta değeri ile hafta belirlenmiyor son adet tarıhınıze gör oluyor eğer ultroson da gerilik varsa hafta yada gün geç döllenme olablıyor sonrasında haftasını yakalıyor bazen
isilbydr yamacinannesii hep düzenli arttı 19 eylule kadar verdim 2 günde bir sürekli güzel bir artıs vardı. Bugün kan verdim 19 Eylül kan sonucum 3023 Bugün ki değer 13746 cikmis şuan korktum
Enesinannesiyim isilbydr ben 3 haftalık hamileyken benim beta 61 çıkmıştı 2 gün sonrasında 358 e çıkmıştı geç.dollenme dendi sonrasında yakalıyor zaten haftasını sıkıntı yapma
isilbydr yamacinannesii Ben kendi doktoruma gidip kan vermedim. Devlet hastanesi evimin hemen dibinde öyle yürüyüş yaparken bı kan verim dedim sonra bu sonuç çıktı. Haftaya muayene tarihim.