Nurdanizgi Merhabalar 38+2haftalik gebeyim bgun covid teşhisi kondu ve oksapar verdiler aranızda kullanan var mı acaba
Ozge2805 Nurdanizgi korkulacak bir igne degil için rahat bir şekilde vur hamileliğimin başından beri kullanıyorum kan akışı bebeğe daha iyi gitsin diye kan cıvıtıyor
Mlkbrn Ozge2805 canım ne zamana kadar kullanıcaksın 14 haftalığım bende 9 haftadan beri kullanmaya başladım ama kolum benek benek oldu artık iğneyi hapla degiştirsek olur mu acaba ya bazen iğne vururken kasıyorum kendimi faydası olmayacak gibime geliyor içinde bide çok az olunca
Beybisininannesi Nurdanizgi doğuma çok yakın bir dönemdesiniz aslında doktorunuz kaç kutu kullanın dedi?
begonvilko Ben de ilk günden beri vuruluyorum canım. Göbekten, koldan, bacaktan, nasıl rahat edersen. Kan pıhtılaşması var bende o yüzden hamilelik boyunca vurulacağım. Biraz yakıyor ama yavaş yavaş enjekte edersen biraz daha rahat edersin.
Mlkbrn begonvilko göbekten vuruluyordum ben ama artık acıyor koldan vurunuyorum bu seferde kolumda benek benek iz oluyor iğne yerine hap kullansak olmaz mı acaba 14 haftalığım doguma kadar kullancam daha çok var
Beybisininannesi Nurdanizgi siz yine bi doktorunuza danışın da bize doğum öncesi 3 gün bırakın denmişti ilaçi o yüzden sordum ama bi problem olmaz derse de vurun iğneleri Ben şahsen karnımdan vuruyorum bölgeyi dezenfekte edip İğneye 2 3 kere pıt pıt vurup ilaçi asaği süzdürüyorum Vurcam bölgeyi parmak arasına alıp 90derecelik acıyla sokup vuruyorum m.etmeyin acımıyor öyle 😊
begonvilko Nurdanizgi Haklısın canım. Benim iğnelerimi eşim vuruyor. Birkaç kez evde olmadığı zamanlarda kendim vurmak zorunda kaldım. Derin bir nefes hop gönder 😉 ama eşin daha soğukkanlı ise ona da vurdurabilirsin. Kolaylıklar diliyorum ☘️
Merianes Nurdanizgi gobekten, koldan tek basima yapmayi beceremedim. Bacagimda cok acidi. Onun icin gobekten devam
Fulyaaa1 Nurdanizgi nasıl geçiriyorsunuz kızlar benim belirti dr 9 karantina da 6. Günüm bugün kendimi iyi hissetmiyorum oysaki iyiydm düzeliyorum diyordum
Withbaby Nurdanizgi sanki daha iyi olmaya başladım bugun 5. gün 🙏🏻 Herkese acil şifalar diliyorum geçmiş olsun hepimize inşallah sağlıkla atlatırız şu durumu, bu hastalığı yaşamamış olanlarada yaşatmasın rabbim insanın psikolojisi bozuluyor…
Nurdanizgi Fulyaaa1 benmde geçen hafta pazardan beri belirtiler var ama doğum temizliği falan yaptık üşüttüğümü düşünmüştüm ama dün akşamdan beri bel ve kasık ağrım artınca test vermek istedim iyiki de vermişim
Beritan01 31+5 haftalık hamileyim 8.haftadan beri her gün kullanıyorum.dogumdna 3 hafta sonrasına kadar da kullanacağım 🤷🏻♀️