Asell Kızlar 5 dakkada bır sancı gırıyor dogum sancısı heralde ama dr aradık 3 dkkada bire duserse gel dedı nasıl hızlandırırım yardımcı olursanız sevınırım🙄
Ebrar34 Asell sancınız gelme süresi artıp sancı süresi ve şiddeti atmıyorsa yalancı sancıdır o doğum sancısı artar ve süre uzar sık sık gelir
Zeynepeymen Asell cnm sancı arttıkca rahmin acılır sıcak duşa gir bi istersn evlerini topla temzle üstünü giy makyajını sacını yap ve hastaneye gitmelisin bence
Nisanurr Sıcak suya oturabilirsin yürüyüş ve merdiven in çık 😍 umarım sağlıcakla alırsın kucağına 🙏🙏🙏
Asell Nisanurr sıcak suya oturdum ama hep 5 dkkada bır gelıyor ne azlaıyor ne çogalıyor sureklı aynı Evın içinde durmadan dolanıyorum bakalım nolucak🙄
Imraninannesi Asell çömelerek yerleri sil😂 hem temizlik yapmış olursun hem de vaktini azaltmis🙄 plates topun varsa üstüne de oturmanı tavsiye ederim
Ebrar34 Asell benim bildiğim süresi ve şiddeti artar daha sık gelir ama hayırlı olsun artık İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 😊
Asell Imraninannesi sabahtan berı evın içinde dort dondum yoruldum uykum geldı uyusammı acaba uyandıgımda çogalmazmi acaba😂😂
Asell Zeynepeymen canım ben yurt dısında yasıyorum aradık ve 3 dkkaya inince gelmemızı soyledır ve bır hap içmemi soyledırler agrı kesıcı ve hapta uyku yaptı tabı uyudum uyandım sımdı yıne aynı sancılar devam edıyor🤕