NurDemir Arkadaşlar üniversitede bir ev arkadaşım Osmaniyeliydi ve tarhana çorbaları bizimkinden çok farklıydı.İçinde yarma gibi birşey vardı ve lezzeti de çok farklı güzel oluyordu.Arkadaşımla bağlar koptu görüşemiyoruz.Şimdi nerden geldiyse aklıma düştü bir türlü çıkmıyor 😔 Ankara’da oturuyorum İnternetten araştırdım satın alabileceğim yer bulamadım.Aranızda Osmaniyeli birisi varsa ücreti karşılığında az da olsa göndermesini rica ediyorum 😔😔
B8use NurDemir ben osmaniyeliyim canim ama markette satilan pek guzel olmuyor maras tarhanası siparisi ver bence ben dogum yaptim disari cikabilsem yollardim sana
mervec NurDemir ankara ayaş beypazarina git orda yüzde yüz bulursun yarmali kirik yarmali el yapımı bulursun ben ankara ayasliyim biz het sene kendimiz yaparız ama yarmasız yaparız ama dediğim yerlerde bulursun kesin neresindesin ankaranin
Muhtekin NurDemir Canım ben maraşlıyım ama vandayim şu an mado diye ünlü bir yer var orda bulursun türkiyenin her yerinde var cafeleri
Deletedmom65 Deniz2961 ne bilim kaynanamdan istedim o da unuttu bende bidaha istemedim ne isticem unutulcak şey mi bu
Mavi1 Deniz2961 markettekilerde organik tarhananın yerini tutmuyor ki, bi ara deli gibi hazır çorbasını içiyordum 😂
Deniz2961 NurDemir cnm valla Bn anneme yaptrıyom marketten hıc almıyrm en kotu ıhmal yanı marketten alın ddım
mervec NurDemir ne demek csnim. Keçiören de çok tersmis canım ya ama gezmis olursunuhem giderseniz benim yerime de memleketinin kokusunu kokla😀
NurDemir Arkadaşlar yöresel ürünler satan bir yerde buldum ☺️ Malatya tarhanası diye satılıyormuş.Yorum yazan herkese çok teşekkür ederimmm😍
Duamm NurDemir domatesli Toz tarhanamı cnm yoksa maraş tarhanasımı cips gbi oluyo hangisiyse gndereyim ben sana