Meryem3535 10 ay 9 günlük bebegim var ve bugün hamile olduğumu öğrendim, emziren bir anneyim doktorumu danistigimda emzirmeye devam edebilirsin dedi benimle aynı durumda olup ta bebeğini emziren var mi
Cennet73 Meryem3535 ben emziriyorum canım çok insan diyor verme hastalanacak haram sütüdür ama veriyorum mecbur
Bebegimicin1 Meryem3535 oğlum 14 aylıkken hamile oldugumu öğrendim bıraktırmak için çok denedim zorladım bıraktıramadım 28 . Haftama kadsr emzirdim sonra kendiliğinden birden bıraktı mama kabul ederse bebeğin mama ver karnındaki bebeğin gelişimi etkilenmemesi için bende bebekte gelişim geriliği oldu emzirmeninde etkisi var dedi doktorum ilk öğrendiğimde 5 aylık olasıya kadar emzirebilirsin demişti çok sey denedim bıraktıramamıstım ama emmesini azaltmıştım gündüzleri 5 defa emiyosa 2 ye düşürdüm sonea aadece geceleri uyandıgında emzirsim zamanla gece uykusu düzene girdi geceleri giç uyanmamamya başladı öyle öyle kendiliğinen bıraktı şükür ama azaltmaya çalışmak boraktırmakta çok zorlandım