Cicilibicili metehaninannesiii tahinin çok etkili olduğunu duydum bi deneyin. Ben o dönemde bol bol meyve kompostoları ve sütlaç yerdim. Tabi bol su içilmesi de lazım
sedaylmzz metehaninannesiii ebebekte satılan malt içecekler var sabahları aç karnına içince gerçekten fayda ediyor deneyebilirsiniz ☺️
NergizGuney metehaninannesiii komposto sütlaç bu tarz şeker yüklü şeyler sana süt değil sadece kilo yapar canım,bol su,bulgur ve dereotu tüketmeni tavsiye ederim🌸
metehaninannesiii Cicilibicili komposto baya iciyorum su da ayni sekilde tahini de bi deneyim tesekkur ederim
NergizGuney metehaninannesiii hadi yaa en çok da bulgur arttırıyo ben yedikten sonra resmen fışkırıyodu sütüm,o zaman su dereotu bunları arttır canım benim
metehaninannesiii NergizGuney ahh evet malesef bende üzülüyorum bulguru cok seviyorum surekli yiyorum ama malesef bebekte ve bende gaz sikintisi yapti
Merveee__1990 metehaninannesiii köftelik bulgur pişir ye kısır ye baya bol süt yapıyor bide tahin helvası ye oda süt yapıyor