Durunbigeldim Dmtdmtdmt doktordan doktora değişiyor sanırım. Benim anca doğumda yapıldı öncesinde yapmadı doktor bebeğim tersti çünkü
minikprensimmmm1234 Dmtdmtdmt Ben bu hafta oldum 37+0 ken eldiven giyip parmaklarına jel döküyor doktor eli ile vajina içini muane ediyor açıklık varmı veya normal doğuma engel darlık varmı diye
Dmtdmtdmt Durunbigeldim hmmm bana doktor herhangi bir tarih vermedi salı günü randevum var 35 haftalık hamileyim psikolojik ve fiziki olarak kendimi hazırlamam lazım 🤣
Asellinaanesi Dmtdmtdmt Aynen canım alttan muayene kendini sıkmadigin sürece de rahat geçecektir çok acıtan bir şey değil kanama da doktorum bana akşam üzeri olabilir demesine rağmen olmadı
minikprensimmmm1234 Dmtdmtdmt Sancım zaten oluyordu aynı şekilde devam ediyor canım kanama falan da olmadı
Dmtdmtdmt Sebnemkader ben de ondan korkuyorum işte doğumu tetikler mi diye bir tarihte vermedi çatı için salı günü yapar mı acaba diye endişe ettim
minikprensimmmm1234 Tugcevemercimek Kendini kasmadığın sürece acımıyor canım saniyelik bir muane zaten hafif acısı oluyor sadece dayanılmayacak gibi değil ama
Sebnemkader Dmtdmtdmt aynı gün hemen nişanım geldi ama 1 haftayı geçti doğurmadım. Sanırım bi çok insanın nişanı da gelmiyor benimki tesadüftü.