vuslat_ekimde Bulutkubra_60 ben dün 2. Dozumu oldum biontech ikisindede kol ağrısı dışında bişey yaşamadım oda hafif bir ağrı
dakpinar- Bulutkubra_60 daha 1 saat önce oldum , 26+2 biontech ilk dozu oldum şu an bir şey yok bakalım neler olacak 🥰
kalpatisi_ Bulutkubra_60 cuma günü biontech oldum kuzum sadece kolum ağrıdı bugün daha hafifledi kol ağrım geçiyo galiba 🥰
Bulutkubra_60 BrcnTc1506 çok geçmiş olsun umarım bir an önce iylesirsiniz 🙏 kaçıncı haftadasiniz hangi aşıyı oldunuz
Nurgulbzkrt Oldum yarın ikinci dozumu olacağım hafif kol ağrısı hariç hiçbir belirti görmedim iyiki de olmuşum
Bulutkubra_60 Bulutkubra_60 çok tedirginim bende bişey olur diye henüz aşı olmadım 23 haftaligim bende doktorumla hiç konuşmadım bu konuyu oda bişey sormadı ama suann yoğun bakımlar hamilelerle dolu ve çok üzücü haberler olduğu için şimdi baya korkmaya başladım olmayı düşünüyorum ama kararsızım bir yandan da
Ftsclskn Bulutkubra_60 Hiç bir sorun yaşamadım, doktorum olmamı söyledi . Onun tavsiyesiyle biontech oldum, ilk dozumda sıkıntı olmadı ama 2.dozu bilemiyorum 😌
Annebaba23 Ben de 2.dozu bekliyorum, biraz tedirginim yan etkiler daha belirli olabiliyormus ama inşallah hepimize şifa olur
Srnelgrms98 BN ilk aylarda aile hekimimize sordum BN önermiyorum dedi şu anda bugünkü sabahli doğuma gidebiliriz olmadım aşımı bı sıkıntı çıkmaz umarım .ve mevsim değişikliğinden dolayı grip oldum napcaz bakalım 🥺
Burcinkys Bulutkubra_60 ben iki doz biontech oldum kolum ağrıdı yarım gün bir saat gibi de başım ağrıdı onun dışında bir sıkıntı yaşamadım