yadelli kizlar sabah kalktim yataktan kalkmadan kramp girdi bacagima ve hala gecmedi cok agriyo 24, haftadayin boyle birsey yasayab var mi
Gizemmasal yadelli canim magnezyum eksikliğinden oluyormuş doktora git ya saglik ocagina yada kendi doktoruna kral giriyor de hemen magnezyum veriyor 😊 gecmis olsun canim
Sarella yadelli benimde kramplarım oluyordu süt ve soda içtiğim gün olmuyordu sizde için isterseniz belki iyi gelir
Nurayuzun yadelli canm de 23 haftaligim magnezyum verir doktorun bana çok iyi geldi magnezyum geçti kramplarim
yadelli boyle damar elime geldi resmen cok korktum kalkamadim baya kan pihtisimi atti acaba diye sende de mi oyle oluyo canim
YAkyol Bende de oluyor bicak saplanmis gibi magnezyum kullanin doktorinuza danisip maden suyu icin ani kalkislar hareketler yapmayin artik agirlasiyoruz
YAkyol Yok hayir o kadar surmuyo bir iki dakika suruyo sonra arada tekrar oluyo ama gun boyu hoc sormadi isterseniz bi hastaneye gidin
MucizemE Bana başından beri hep oluyor kramp giriyor bacağıma sonra ağrısı geçmiyor ama yürüyün hareket edince 2 saat dolanınca geçiyor doktorum magnezyum ilacı vermişti onu kullandım şuan kullanamıyorum 37+3 olduk diye bırak dedi ama sürekli oluyorsa sende doktorundan isteye bilirsin
yadelli MucizemE ilac var ana kullanmiyordum sabah uyanip gernesince bi anda girdi cok korktum tam bacak bükümüne :(
MucizemE yadelli genelde genleşeceğin zaman olur zaten ben genleşeceğim zaman artık istem dışı kendimi bildiğim için toparlanıyorum kramp girmesin diye
Elif2307 yadelli bana 3defa sabah girdi 3unde de eşim sağolsun eliyle baskı yaptı ezdi öyle rahatladı hiç sormadim
Elif2307 yadelli aynen kramp giren yeri hemen sıkıyor eliyle yanlarını falan sıkıp bırakıyor rahatlatıyor ama yine de bütün gün bi ağrı kalıyor hafiften
mucizem61 bende 20 hafta 5 günlüğüm oluyordu cnm sürekli doktorum magnezyum ilacı verdi şimdi çok daha rahatım doktoruna danış bence cnm