evlatkokusu0806 Kimler böyle ya evde de boş boş zaman geçmiyor yedikçe yiyesim geliyor ayrıca yemek söyleyesim var
busraaa95 evlatkokusu0806 benimde iştahım açıldı nasıl hemde 😂😂 sürekli yemek istiyorum ama üşeniyorum hazırlamaya felan 😃
Aysemin54 evlatkokusu0806 sorma bnde son haftalarımdayım inanki kocamı bile et olrak falan görüyorum 😵😵 boş durdukca aklıma yemek geliyo
Btltncy Ayy en sevdiğim yazı , tek olmadığımı görmek , umarım sizde 6 ay boyunca sadece 2 3 kilo alanlaedan degilsinizdir😂
Hikari Ben az yiyorum ama 13 kilo aldım 32 haftada 😅 ilk aylar çok acıkıyordum iki saatte bir ama öyle böyle acıkmak değil sanki günlerce aç kalmışım gibi midem kazınıyordu
Meryem1111 evlatkokusu0806 kaçıncı haftalardasınz 😀 bende kahvaltıyı cok yapıyorum yedikçe yiyesm gelyo ama bütün gün hiç bişey yiyesm yok aklma hiç yemek gelmyo canım ekşi cok istyo limon yiyesim var sadece😅😅
Liyuzamom evlatkokusu0806 bunu meyveli soda içerken cevaplıyorum artık sen düşün 😁🤣 bende öyleyim sürekli ama sürekli bi şeyler yemek istiyorum evde sıkıldığımdan da kaynaklanıyor
Merveee__1990 evlatkokusu0806 kızkardeşlerimle dışarı çıkınca gel şu mağazaya girelim şu çantaya bak onu alalım şunu yapalım diyorlar onlara vallahi yemekten başka hiç bir şey ilgimi çekmiyor bu aralar diyorum aklım fikrim yemekte her saniye ne yesem diye düşünüyorum bide şu mide yanması olmassa ne var ne yok mideye gömerdim