Birdemetanne Kızlar sizin de göğsünüzün altından başlayıp göbek deliğinin altına kadar inen kahverengi bir çizginiz var mı bi de bebek büyüdükçe koyulaşıyor rengi varsa sebebi ne acaba
Denizyildizii Birdemetanne linea nigra dır ismi. Çoğu hamilede olan birsey. Bazı hormonların buna sebep olduğu söyleniyor. Kesin bir nedeni yok. Bende cıkmadı
poyrazinannesi3547 Birdemetanne bende 25 haftalık hamileyim ama bende yok çıkmadı çıkarmı artık bilmiyorum
[silindi] Birdemetanne Benimki göbek deliğinden başlıyor aşağı doğru gidiyor bide yamuk 🤦♀️ Allah’tan şuan çok silik de belli olmuyor
cinardefnemoms Birdemetanne bendede var ikinci hamileligim ilkindede vardı. Doğumdan sonra geçti bende ama oğlumda var göbek deliğinden kasığına doğru benden oğluma geçmiş galiba 😂
poncikveannesii Birdemetanne ben 12 haftalık hamileyim dün bende fark ettim tam ortasnın altından başlıyor göbek deliğine kadar göbek deliğin altında daha önceden de vardı üstünde yeni belirdi
Valide Birdemetanne benim çok erken haftalarda belirginleşmişti çizgi, 23+1 iz gayet yamuk bir çizgimiz var ikizler sağolsun🙊💋