Ceysii01 nurakseki cnm gecmis olsun bende 10 haftalik gebeyim kasik ve alt karin agrilarim oluyo seninkidemi bu sekilde nasil ?
nurakseki Ceysii01 Ben mesane ve idrar yaparken aşırı yanma şikayetim var. Ama ağrı soruyorsan sağ kalçamın içi çok fena ağrıyor sürekli
Ceysii01 nurakseki benimde agrilar basladi lavaboya gittimde idrari yaparken iki kasigimdanda gerilme agri hissediyorum ama yanma kasinma koku falan yok
ZZeynepP1903 nurakseki insallah sıfa olur bende bır ay once bu durumu yasadım o kadar su ıcıyorum kı ona ragmen oldum bı kutu antıbıyotık ıctım bıraz duzeldı sukur suan ılac vermedı ama asırı su tuketıyorum. Sifa versin rabbim sizede
Tubiikkoo nurakseki nurakseki canım limondan ziyade elma sirkesi damlat suyunun içine bide taharetlenirken sirkeli suyla taharetlen bende de oldu bende o şekilde yaptım en ufak yanma yada ağrı yada kaşıntıya hemen fayda ediyor elma sirkesi dene faydasını görürsün inşallah geçmiş olsun
Ayse254 nurakseki benim tahliller normal çıkıyor ama akıntım sarı yeşil bir şey ve ağrılarım var. Sizin de ağrılarınız oluyor mu karnın alt tarafında kasıklarda
Ceysii01 nurakseki acikcasi bende enfeksiyon olabilir diye dusudundum ama kasik agrisi ve idrari yaparken kasik agrisindan baska hic bi sikayetim yok
AnneBebek0 Ayse254 belden kasiklarima dogru sancim oluyordu ama cok siddetli sanki doguruyormus gibi yerimde duramiyordum
Aysemin54 nurakseki benım kardesimde cok cekiyo o enfeksiyondan ama hamıle değil o yuzden ilacla atlatıyo cok kotu bi hastalık sirekli suyla vajınanı falan yıkayabilirsin az da olsa iyi gelir bide yaglı yiyceklerden uzak durman gerekiyor
Aysemin54 nurakseki saol canım sende bol bol su iç yaglı yiyceklerdem uzak dur yogurt ye probiyotik beslen kardesıme oyle demişti doktor