Rusnam Kizlar selam , LH 6,84 - FSH 10,14 - esradiol 94,74 - prolaktin 16,84 - bu sonuçlar hamile kalmaya engel mi ? Tecrübesi olan yazabilir mi
cnn34 Rusnam fsh benimkiyle aynı bana amh testi yapıldı git sende yaptır canım yumurta rezervim düşmüş genç yaşta.. sende önlem alırsın ona göre
cnn34 Rusnam 28 benimde canım fsh değeri stresr göre değişebilir onu aslan pençesiyle düşürebilirsin ama amh düğüklüğü yumurtanın az olduğunu gösteriyo onu sen gidip söyliceksin ben amh hormonuma baktırmak istiyorum diye. yaşıma göre çok düşük çıktı direk tüp bebek dedi doktorlar ama deneyeceğim bir dış gebelik yaşadım on ay önce başka yok
Nymphadoraa cnn34 ben 0.9 değerle kimyasal gebelik dahil üç kere hamile kaldım moralinizi bozmayın sakın
cnn34 Nymphadoraa dış gebelikten sonra sağ tüpüm tıkanmış onu açtıracağım normal denemeye devam edeceğim 🙏🏻 bu yazdığınız bana çok moral oldu gerçekten.. acaba tüp bebeği erteleyerek o şansımı da yok mu ediyorum diye düşünüp duruyodum
Nymphadoraa cnn34 şu an 30 yaşındayım. Amh değerime bakıldığında 27 yaşındaydım. Bir kere bakıldı zaten bir daha bakılmadı