Tmerve Ebrusengulyf ayşenur hanıma gidiyorum bende ve çok memnunum gerçekten. Salı günü kontrolüm var 31 haftaligim normal doğuma ebeler giriyor diye biliyorum ama sorarım. Odaları merak ediyorum ilgi alaka nasil acaba ?
Alismomi Tmerve odaların resimlerini internette gördüm ben erzurum şehir hastanesi yazınca çıkıyor otel gibi valla baya iyi wc banyosu oda içindeymiş.
Ebrusengulyf Tmerve ben Ayşenur hanımdan başkasına gitmiyorum o kadar deyim Eltim doğum yaptı şehir hastanesinde tek miş sancı odaları duş vs hemşireler aldırıyormuş çok şydi dedi
Tmerve Alismomi Alismomi sancı odalarının tek kişilik olduğunu duydum bende Ne kadar dogru bilmiyorum
ahsenkdnz Alismomi ben gitmedim ama eltim yanında hamileliği riskliydi tedavi oluyordu baya bi razıydı hatta son anda sezeryanda oldu orda baya bi ilgiliydi doktor bey
Alismomi ahsenkdnz ben de ona bir muayene olmak istiyorum memnun kalırsam doğum için bir karar veririm insallah🙏🏻 ömer beyden memnun kalan çok var
Alismomi Aytflz sümeyye betül erdeme gidiyorum hem insanlığı hem doktorluğu iyi hastane şartları müsait olsa kendisine doğum yapardım 🙏🏻
ucpasaannesi Alismomi Fatma hoca da talipliydim ama Doğumum arife günü oldu ve Fatma hanım bayram izninde olduğu için gül demet hanim yaptırdı doğumumu . Ben memnun kaldım . Zaten doğumum çabuk olduğu için süreç guzel geçti bizim için
ahsenkdnz Alismomi duyduğum kadarıyla kalırsınız gibi çünkü eltimde doktor tavsiyesi ile gitti ömer beye
Alismomi ucpasaannesi erzuruma gittiğim gün aklımdaki tüm dr ların muayenesine gireceğim her zaman gitme imkanı olmuyor fatma hanımı çok duyuyorum bir de ona gideyim bkalım çok sağol💕
ucpasaannesi Alismomi Üç çocuğumda da Fatma hanım a talipliydim ama üçünü de onda doğum yapmak nasip olmadı maalesef 🤭 memnun kalicaginina eminim . Görüşmende fayda var ☺️
bebeliannegeldi Alismomi ben de memnuniyet pek göremedim. Muayene ücretleri oraya göre de çok fazlaydı bence. İstanbul’daki hastane ücretlerini geçmişti. Ben de ailemin yanında yaptım. 2 yıl öncesinden bahsediyorum. Şimdi de aynı durumda demek.
Alismomi bebeliannegeldi böyle giderse ben de ailemin yanına gideceğim😔 kendi evime gelmek istiyorum doğumdan sonra ama iyi bir dr bulamazsam gideceğim mecburen