Mom51122 Amigurumi oyuncakların doğal ve sağlıklı olduğu söyleniyor, pamuklu ipliklerden örüldüğü taktirde. Siz ne düşünüyorsunuz, oyuncakları amigurumiden yaptıran var mı. Uygun fiyatlı satış yapan instagram sitesi falan biliyor musunuz.
Lulemom Mom51122 ipinde organik olması lazım. Ben kendim de yapıyorum. İp organik değilse diğer oyuncaklardan farkı yok bence. Ticaretini yapanların gerçekten organik kullandığını da düşünmüyorum, çünkü ipin fiyat farkı çok fazla. Yapan varsa da oyuncağın fiyatı pahalıdır kesin
evlatkokusu0806 Mom51122 istersen yaparım ama el emeği ve organik ip vesaire olduğu için biraz pahalı oluyor
TugceTekin123 Mom51122 ben kendim ördüm baya makinaya at yıka çok güzel tavsiye ederim kendinde örebilirsin basit
Mom51122 evlatkokusu0806 bi sayfanız falan var mı instagramda ordan çeşitleri incelesem, fiyatları görsem
babylove_06 Ben instagram üzerinden satış yapıyorum sayfam @sevimliyumagim , organik ve pamuklu ip her zaman ki tercihim ❤️
Mimik Ben yigenime pamuktan yapmistim… Cok da saglikli, tavsiye ederim, onlarla büyüdü😃 Isin trajikomik kismi, kendi kizima yapamiyorum😆 Okadar cok ördüm ki, usandirdim kendimi…
evlatkokusu0806 Mom51122 maalesef sayfam yok satış yapmıyorum el emeklerini satmaya kıyamıyorum özenle yaptığım için keşke ördüklerimin fotosu olsaydı atardım buraya 1 tane var arabada duruyor ama eskidi tabi arabada durduğu için. Bende hamileyim canım sıkıyor zaten evde istersen yapabilirim canım model atabilirim sana ona göre hangisini begenirsen fiyat söyleyebilirim
FatmaNur_ Mom51122 canım instagramda amigurumlar diye bi sayfa var kadın gerçekte hakkını veriyor aldığı paranın. Ve gerçekten pamuklu ipten örüyor. Ben ona yaptırdım. Bi de istediğin modeli baya hızlı yapıyor
Srpl6521 Mom51122 ben 5 yıl önce başladım ormeye.son 1 yildir da hem malzemelerini satiyorum hem de eşe dosta orup hediye götürüyorum.simdi bebeğime de oruyorum birseyler.insallah doğmadan yetistirebilirim. Kullanılan ip cok önemli.pamuk veya coton ağırlıklı olmali ki yikandiktan sonra tuylenme yapmasın.tabi öyle olunca ip pahali oluyor oyuncak da pahali oluyor. Artik hersey videolu şekilde you tube da var.vaktiniz varsa kendiniz malzeme alip da orebilirsiniz.Ormesi zor değil zaten zamanla alışıyorsun.instagram adresim yaraticiilmekler.sormak istediginix olursa ordan da yazabilirsiniz