b_e_b_e Herşeyi tamam bi türlü nevresime karar veremiyorum🤦♀️ Sizler nerden aldınız fikir verebilirseniz varsa fotograf atabilirseniz çok makbule geçer🙏 bebegg markasınınkileri çok begeniyorum ama baya pahalı😢
PrensesFiona b_e_b_e nevresim almayı düşünmüyorum. Zaten yastık ve yorgan kullanmayacak 2 yaşına kadar.. Sadece çarşaf alıcam. Ya da kumaş alıp kenarlarından geçeriz.
teletabi b_e_b_e ben english home dan almıştım çok memnun kaldım. İki takım aldım değiştirmelik olsun diye çok güzeller. Düşünebilirsiniz🤗
sofyadilosh Ben Karaca home unkini aldım gayet güzel fiyatta uygundu 110 lira gibi birşeydi trendyolda çeşitleri var Ayrıca englishhome da da güzel çeşitler uygun fiyata var malı da iyi
Happy-41 b_e_b_e ben yataştan aldım cok guzel 109 tl idi sanırım foto atmayı bilmiyorum maalesef. Yastık yorgan çarşaf var birde 2_tane Müslin lastikli çarşaf aldım onlarida e bebekten aldım.
Bedihauslu Valla bizim babaanemiz aldi 2 tane kristal in 30 derece de yıkadım bir sorun olmadı modeli erkek olduğu için denizci ile kuzu çok sevdim ben inşallah oglumu da içinde görmeyi nasip eder rabim
Seminn b_e_b_e uyku seti besik alırken hediye ettiler beyaz güpürlü.Lcw den english Home dan ben aldım 2 takım 1de bimden almış arkadaşım oda kaliteli çıktı. Suan sadece çarsaflarını kullanıyorum. Yenidoğan a cok gerekli değil gibi🤗
b_e_b_e Seminn muhtemelen bende takım olarak kullanmayacagım ilk başlarda ama beşikte sadece çarşafla dursun istemiyorum. Derli toplu güzel dursun🙂