melekkizim_00 Kızlar bu ilacı içtiğimden beri kabızım ya sizde de oluyor mu idrarda çok sarı geliyor anlamadım, sizler kabızlık için neler yapıyorsunuz?
marbling10 melekkizim_00 bol su için, idrarınızın sarı olması su tüketimi azlığından kaynaklanabilir. Decavitte demir olduğu için kabızlık çekiyor olabilirsiniz ama su tüketimi onu da düzeltecektir. 2,5-3 litre içmeye çalışın.
Kubra_K melekkizim_00 3 ay kullandım decaviti aynı sorunları yaşadım sonra allah affetsin bıraktım kendi kendime dayanamadım çünkü decavit kullanan çoğu kişi yasiyo kabızlık.. şu anda vinalac kullanıyorum biraz daha rahat doktoruna sor değiştirir canım
melekkizim_00 marbling10 zaten böbreklerimden sıkıntılı olduğum için suyu en az 3 litre tüketiyorum ama anlamadım 🙄
Kubra_K melekkizim_00 öyle oluyo canım sağlık odağındaki hemşire bile dedi kullanma onu bende çok çektim doktora söyle değiştirsin dedi. Bakalım az zaman kaldı tek derdimiz bu olsun bebekler sağlıklı olsun yeter ki 🥰💜
nurunhayali Bende de var ya bide gaz sıkışması yaşadım sağ kasığıma bıçak saplanır gibi iki gün acı çektim. Doktor dupalac verdi rahatladım biraz. Tekrar decavid kullanmaya korkuyorum🥺