Mlhameliha Eşim akşam almış damla karbonatlı doğal maden suyu yazıyor içilir mi acaba bilgisi olan var mı
momsturk Mlhameliha ben kızılayın magnezyum yazanlarından içiyorum. Magnezyum takyesi almıyorum doğal diye onu tüketiyorum. Soda alırken sodyumu düşük soda almaya dikkat edin ödem yapmasın
marbling10 Mlhameliha içeriğinde magnezyum çok sodyum azsa için ama sodyum çok magnezyum az ise pek tercih etmeyin. Kızılay Erzincan bu konuda da en iyisi
Damlamuratalparslan @Mlhameliha kimse hamilelikte benim kadar damla sırma Beypazarı icmemistir . doğurdum 3 aylık olduk .iç hiç birşey olmaz kramplarin olmaz bacaklarında .vücudun rahat olur
Mlhameliha Damlamuratalparslan teşekkür ederim canım Cevabından sonra rahatlıkla içerim artık 😊 Bikarbonatlı kalsiyumlu doğal maden suyu yazıyor Bikarbonatlı görünce acaba içilmezmi diye düşündüm eşim büyük paketten almış 30 yakın var içinde boşuna gider diye korktum
Berrycherry Bikarbonat tüm maden sularında olan bi bileşendir. Sindirimi kolaylaştıran bikarbonattır bu nedenle pazarlama stratejisi olarak üzerine yazıyorlar😊 içebilirsiniz yani sıkıntı olmaz.