Havva5853 evetbenavukatiyim 33. Haftadayım ama henüz çatlamadım. Vazelin kullanıyorum günde birkaç kez ama 36-37.haftalarda asıl postu cevaplamam gerekecek. 😂
-Zeynepakms- evetbenavukatiyim Ne kadar hergün yağlasamda 32.ci haftada çatlamıştım 🙈Şimdi 38 hafta dayız aynı duruyor
-Zeynepakms- evetbenavukatiyim hızlı kilo almanın da etkisi oluyor çatladıktan sonra biraz dikkat ettim Ne yapalım bebişlerden hatıra ilk zamanlar kafama takıyordum ama artık takmıyorum 🥰
Nurklc38 evetbenavukatiyim erkek herkes öyle diyor ama erkek 😂 kalçam büyüktü şimdi hep büyüdü estetik gibi 😂😂
Bebiscann evetbenavukatiyim kahvaltidayiz canım 😂 ben ilk çocuğumda 8. Ayda alttan az bişey çatladım ikincide bu çatlaklar biraz daha yukarı çıktı şimdi 3. Çatlaklar aldı başını gidiyor 😃ama hiç umrumda değil çocuklarımın hatıraları onlar diye kendimi avutuyorum😁ilk cocukta o kadar yağlanip krem sürmeme rağmen çatladım inşallah sizde hiç olmaz
Sumii Hamile oldugum gunden beri duzenli kremler kullandim ama 32 haftadan sonra catlamalarim başladı evetbenavukatiyim
VSeherA evetbenavukatiyim karnım gereğinden büyüktü 15. Haftadan beri 😢 30. Haftada dayanamadı ve birden çatlamaya başladı.
prensesimveannesi evetbenavukatiyim 25.haftamda sabah uyandım bide ne göreyim çatır çatır çatlamışım oysaki hamileliğim başından beri yağlı güreş yapacak gibi yağlanmıştımmm ama ne fayda çatlayacak oldunmu çatlıyon😂
GKP22 evetbenavukatiyim Oğlumda 39. Haftada çatladım 38 e kadar çatlağın yoktu sevinmiştim çatlamayacağım diye 😅
Unknown evetbenavukatiyim 33. haftaya kadar çatlamadım bio-oil , hindistan cevizi yağı, vücut losyonu dönüşümlü olarak kullandım. Bir akşam aynaya bakınca o da ne kırmızı bir çizgi alt karnımda derken 35. haftam bitiyo 4 çizgim var 😩
Fatma_3858 evetbenavukatiyim 37+6 daha çatlamam Yok cevremdikilerin deyisine göre de çok anormal bir gebelik geçiriyorum zaten 😅😅