Misa34 Kayra_2362 belirtilerden anlarsn siddetli kasik agrisi sinir artan akinti. Ama adetinin gecmesini bekle derim . Ben siddetli kask agrimdan anlamstim . Uykudan uyandiriyodu o derece
Merve_KOPUK Kayra_2362 covid testi icin gittigimde hamilelikten şüphelendiğimi soyledim iliskinin uzerinden 1 hafta gectimi diye sordu doktor ona gore kan alalm gebelik varmi yokmu bakalm dedi yani kısacası iliski üzerinden 1 hafta geçince kan testi sonuc veriyomus bilgin olsn canm 😊😊
Kayra_2362 Misa34 geçen ay benimde öyle oldu hamilelikte olan lekelenmem olmasına rağmen adet oldum hamile degildim
Misa34 Kayra_2362 adet gecikmesini beklemek lazm . Mevsimsel gecislerde adet sancilari artabiliyo . Veya sknti uzuntu etkileyebiliyo . Ben cok etkileniyorum mesela Adet gunum bile uzuyo en ufak bi uzulsem
Uyumsuzzz Bendede şiddetli kasık agrısı vardı ilk defa yaşadığım için direk anlamıştım adetimin gecikmesini bekledim 7 gün gecikti test yaptım
Yaggmur Yumurtlama günümde ilişki olmuştu 9 gün sonrası evde yapılan testte silik çizgiyi gördüm . Adetime de 7 gün vardı
Kayra_2362 Neslikra06 anladım canım çoğu kişi 5 6 günde belli oluyo diyorlarsa bi sorayim dedim yinede
Kubra-5 Bir de erken gebelik testleri var onların üzerinde yazıyo ilişkiden 10 gün sonra gibi bi süre olması lazım o zaman yapınca çıkıyor. Normal testlere göre 2 kat kadar pahalı sadece.