Busee45 12 sinde ovitrelle vuruldum. Bugün iğnenim 14. Günü test yapmaya korkuyorum. Sizce doğru sonucu verir mi? Çarşamba günü kontrolüm var
Beyzoss45 Busee45 ay ben dayanamazdım yapardım 4 üncü vuruluşum 11 gün yapmıstım birkere çok az silik gördüm iğnenin etkisiymiş meğer 12. Gün negatifi gördüm 😣😣
Nurciv Busee45 kesin Belli olur testin varsa yap simdi sonucu paylas canim insallah pozitifi görürsün😍🤲🏻
Ozlemba İğneden sonra 14. Gün belli oluyor benim belli olmuştu sizin de 14. Gün oluyor test yapın çıkacaktır inşallah 😊
Busee45 Beyzoss45 yaptım daha önce de tabi dayanamadım 10 ile 12. Gün de yaptım hafif çizgi gördüm herkes iğne etkisi olabilir dedi. Bugün 15.gün az önce yaptım yine hafif çizgi çıktı. Olsaydı belli olur muydu belirgin
incisu Busee45 hafif bir çizgi varsa kesin hamilesindir benimde öyleydi 12.gün pozitifi yakalamıştım kaç gün var adetinize
Beyzoss45 Busee45 14 .günden sonra testinde silik varsa tebrikler hamilesin 🥰🥰 agrın felan vs bişi varmı canım benim 7 günüm agrım gitti
Arzu55 Ben aşılama olmuştum 12.gün mens gibi kanamam oldu şiddetli ağrı derken Bi baktık pozitifi gördük şükür inşallah sıra kalp atışında 🙏hiç umudunuzu kesmeyin
Busee45 Arzu55 Allahım ne güzel hayırlısıyla da kucağınıza alırsınız inş. Kanamam ağrım falan yok olmadı ama bakalım çarşamba günü kontrolüm var
EsrSvm Arzu55 Gözünaydın canım çok ama çok sevindim adına Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaallah 🤲🏻 Benimde bugün aşılamanın 13. Günü lekelenmem oldu akşam kan vericem.Senin de ağrın varmıydı acaba ?