Esn94 Kızlar aranızda çatı muayenesi kolay geçmiş biri varmı. 37 haftadayım ve doktor çatı muayenesi yaptı canım okadar acıdı ki tam yapamadı bile haftaya bir daha yapacak normal doğum istiyorum sizce bu durumda normal doğum olur mu ?
Semy Esn94 kendinizi sıktınız mı ? Bende cok korkuyorum. Vajinusmus geçmişim var bide. Nasıl yapıyor muayeneyi?
Elanur71 Esn94 Semy bana dün yapıldı. Bende çok korktum aslında korktuğum gibi olmadı Ama korkudan kendimi çok kastım kendimi ağladım falan. Rahatlayın bence catı muayenesi hakkında olumsuz seyleride okumayın
ebru23 Esn94 ben hic hissetmemistim ilk dogumum normaldi catidan sonra dogumda acilma muayenesi de oluyorsun surekli ikinciyi bekliyorum suan yani sıkma saniyelik bisey zaten
Serpilbb Esn94 benimde ilk muayene 37 de oldu çatı değil açıklik baktılar ilk onda bile canım okadar yandı ki. Aynı gün normal doğum yaptım 😊 korkmayın Allah kolaylığını veriyor
Esn94 Semy valla çok sıktım çok kastım ondanmıdır bilmiyorum ama canımda çok yandı . Rahat olsak belki bukadar acımazdı bilmiyorum ama doktor böyle olursa nasıl normal doğurucaksn dedi çok üzüldüm
Esn94 Elanur71 evet rahat olmak çok önemli ama olamadım çok gerildim çatı muayenesinde bukadar canm yandıysa normal doğum yapabilirmiyim bunu düşünüyorum açıkcası ve normal doğumu çok isteyen biriyim
Semy Esn94 bende cok normal dogurmak istiyorum ama işte dediğiniz gibi bende kaygı yaşıyorum 😪 nasıl olacak bilmiyorum. Hayırlısı inşallah
RgKurt Bende bu çarşamba günü gideceğim çatı muaynesi için bende korkuyorum.bundan önce ağrım oldu ozamanda alttan bakmak zorunda kalmıştı o çok acıttı eliyle kontrol etmişti kasma kendini dedi ama bilmiyorjm korkuyorum genede acıyor ya
Esn94 RgKurt valla kastığımız için mi acıyır yoksa normaldede acıyor mu açıkcası bilmiyorum haftaya bidaha yapılacak ve kendimi ozamana kadar rahatlatmaya çalışıcam doktor da aynısını söyledi kendine zaman tanı dedi inşallah haftaya becerebilirim
Elanur71 Esn94 valla bana da e sen nasıl normal doğuracaksın bundan bu kadar korkuyosun dediler. Allah bir şekilde yardımcı olur düşün 39 +3 üm şuan 😁