hatice_21 39 haftalık hamileyim gece sol kasık ve belimden ağrı girdi 5 dakika da bir 45 dakika sürmüştür ben sancıyda evde çekeyim dedim yattım uyumuşum bir süreden sonra şuan sabah oldu bişey yok bakalım devamı gelirmi gitsemiydim doktora acaba
Zehra9616 hatice_21 minnosun hazirlik yapiyo muhtemelen nirmal dogumsa bir sure daha evde beklemen iyi olur hastahanelerin durumu belli riske atma bence
Zeyyyn hatice_21 doğum ağrısı diz çöktürür insana dıyor dün okudum da geçtiyse sıklaşırsa gidersiniz tekrar zaten bişi olsa uyutmadı
Bebegimicin1 hatice_21 normal o haftada bende öyleyim 3 gündür sancı çekiyorum öyle suyun nişanın gelmediği sürece gitme biley yapmazlar
elmaliturtamm hatice_21 haftanız baya ileri burda kimse ne yaşadığınızı neler olduğunu bilemez neden riske atıyorsunuz doktorunuza danışın
Zehra9616 hatice_21 ozaman hazirlikli ol sancin olursada dus almaya calis rahatlatir sancin varken dayanilmaz hale gelirsede git hastahaneye
elmaliturtamm hatice_21 o haftalarda ne ağrı ne sancı neden olur kkimse bilemez artık doğum haftaları çünkü her türlü durum risk teşkil eder bilsekte ya doğum deriz ya sancıdır deriz ama ya önemli bişeyse Allah korusun