Aleyyo-09 Kızlar arada bir gün içinde kasıklarıma ağrı giriyor ama uzun süreli değil bu ağrılar 5+4üm yerleşme ağrısı veya rahim büyümesinden mi oluyor bu ağrılar tecrübeli anneler hamişler cevap verebilir mi ❤️🤰🏻
Btlfth Aleyyo-09 evet canım bende yeni hamileyim ama araştırmayı severim karın kasları kasılıp gevşediği ve Rahim büyüdüğü için oluyormuş ☺️
oglusumbenimcanm Aleyyo-09 Benimde çok oluyor doktoruma söyledim normal değil ağrı olması dedi ve beni korkuttu🥺
Semy Aleyyo-09 31 haftalığım neredeyse. İlk üç - dört ay olmuştu bende de. Kendimi yormamaya zorlamamaya dikkat etmiştim. Üşütmeyin havalar git gelli bu ara çünkü. Ilık duş alın uzanın. Faydasını göreceksiniz 🌸
Kubranur1234 Aleyyo-09 canım bende 5+2 oldum Benimde kasık ağırlarım var çok yürüyemiyorm hep yatıp dinleniyorum bende daha kontrole gitmedim siz gittiniz mi
Aleyyo-09 Btlfth bende çok araştırıyorum ama yinede kafama takıldı hapşırmaya korkar oldum hani bişey olur eder diye 🤦🏻♀️
Burcucugum oglusumbenimcanm ilk kez böyle birşey söyleyen doktor duyuyorum. Neden normal değilmiş sordunuz mu ? Çünkü ilk haftalarda çok fazla kaşık bel ağrısı oluyor vücut değişiyor rahim büyüyor ağrılar gayet normal hiç kafanıza takmayın.
Aleyyo-09 oglusumbenimcanm bu uygulamada bile diyor annede bel ağrısı kasık ağrısı diye doktor niye öylem korkutmuş ki sizi 🤷🏻♀️
Aleyyo-09 Semy evet üşütme kaynaklı kasık ağrıları da olabiliyor 🤷🏻♀️Teşekkür ederim önerileriniz için 🥰
Ceysii01 Aleyyo-09 10 haftalik hamileyim benimde 3 4 gundur kasık ve alt karinda rahatsizlik hissediyorum birden geciyo yine basliyo :/ ama benim bebisler ikizler
Aleyyo-09 Ceysii01 evet sürekli olmuyor değil mi arada bir sancı giriyor , ikiz olduğunu kaçıncı haftada öğrendiniz canım
Ceysii01 Aleyyo-09 Evet sürekli devam etmiyo sonradan hafifliyo rahatsiz olucak kadar hissetmiyorum benimki zaten belliydi cnm 5haftalikken ögrendim