Hailme_1999 Kızlar 2 buçuk aylık bebegim var dünden beri kesik şeklinde kısuyo ve kokuyo birazcık emziriyorum benden aldı galiba kusmasını kesmek için nplrm nolur tecrübelerinizi paylaşın😔
EmineYavuzhan1 Hailme_1999 Benimde öyle ya 34 günlük hergün kesik kesik şekilde ağız dolusu kusuyor daha doktora gitmedim
Bebiscann Hailme_1999 canım bi atleti veya mendili hafif ütüle bebeği yakmayacak şekilde ve midesinin üzerine indir gün içinde bi kaç defa yap, mideyi üşütmüş kusuyorsa inşallah geçecektir çok uyguladım 2 çocuğumda işe yariyordu çok geçmiş olsun
Deletedmom_5 Hailme_1999 Saglik ocağındaki hemşire kesik kusuyorsa fazlasını kusar demişti üşütmeden degildir korkma canım üsütse kakası yeşil olur derler
Hailme_1999 EmineYavuzhan1 bende götrmdm henüz daha dün bu kadar kusmaya başladı galiba midesini üşüttü o kadar dikkat etmeme ragmen benden almış olabilir soguk almış olabilir
Bebiscann Hailme_1999 evet canım badisinin altına midesinin üzerine bırak badiyi kapat öyle kalsın midesi ısınınca iyileşir inşallah yavaş yavaş