Pamuk_3465 14 haftalık kıza benziyor dedi doktor böyle duyupta sonra bebeğin cinsiyeti farklı çıkan oldumu herşeyden önce sağlıklı olsunda ama bı kızım olsun istiyorum oyuzden merak ettim 🙈
NKG Pamuk_3465 banada 13. haftada kıza benziyor demişti 14. hafta fetal dna testimizde de kızımız olacağını öğrenmiştik geçen haftalarda cinsel organınıda çok net gördük ultrasonda 6 gün sonra kızımız olacak inşallah 🙏🏼
Sibel4248 Pamuk_3465 eltim 5aylik olana kadar kız bekliyordu. 5.ayda erkek olduğunu öğrendi ve bu hafta doğdu oğlu😇😇
Merveikratanem Pirayeada o oran beni öldürdü 18 haftalık ikizlere hamileyim doktor biri kesin erkek dedi diğeride %99 erkek dedi ikiside erkek mi dedim biri kesin diğeri % 99 dedi 17 haftalıkken
Gulerdemr01 Pamuk_3465 14 haftalık olduk biz gittik 2 gün önce kıza benziyor dedi 16. Haftada tekrar gel dedi
lunam Pamuk_3465 ben de 15.haftanın içindeyim, bana da dün kıza benziyor dedi. Ama bu haftalar kesin konuşmak için erken dedi, ilerleyen haftalarda organları gelişince daha net görünür dedi. Hayırlısı bakalım bekliyoruz biz de 😊
Lulikli Pamuk_3465 11+3te kıza benziyor dedi 15+3 de erkek kesin dedi doktor 😅 yani çok güvenme kuzum insan kendini alıştırıyor değişince bi tuhaf hissediyor 😬😅 18 haftalıkken tekrar randevum var cinsiyet partimi de yaptım değişirse bi şok daha 🤣
Pamuk_3465 Lulikli Bu sefer kesin Emin olayım ben de cinsiyet partisi yapacağım bakalım inşallah degismez 😊