calikusu_03 Kızlar göğüslerim çok küçük hamilelikte de büyümedi benden süt gelmez mi ya da az mı gelir
Lyll calikusu_03 valla bence onunla hiç alakası yok bi ablamın da öyleydi ama maşallah süt fışkırıyordu 2 sene emzirdi 😂
Zeyyyn calikusu_03 gelmez olur mu gelir canım bizim bir akrabalarmz var öyle göğüsleri küçük biri 4 çoçuk biri 3 çoçuk emzirdi ne hamileyken büyüdü ne sonrasında da
Nymphadoraa calikusu_03 Alakası yok ☺️ Hamilelikte göğüslerim hiç büyümedi sıvı falan da gelmedi. Normalde de büyük göğüslü değilim.sütüm olmaz diye düşündüm o yüzden. Sezaryenden önce hemşire gelip baktı. Bir sıktı süt gelmeye başladı çok şaşırmıştım. Doğumdan sonra da hemen emzirmeye başladım
calikusu_03 Süt olayı korkulu rüyam . Bazı hamileler görüyorum göğüsleri kocaman olmuş ama bende tık yok . 33. Haftadayım hiç göğüs akıntım da yok açıkçası korkuyorum
Aysobaciniz calikusu_03 aynııı beeeen eşimin tabiriyle limondu portakal oldu 🤣🤣🤣🤣 öyle düşünme canım olumsuz düşünmeki olumsuz olmasın, bu boyutla alakalı bi durum değil sonuçta koca koca memeli olup sütü olmayan insanlarda var.
Omerhatice calikusu_03 kiz benim sol göğsüm neredeyse hiç yok gibi o kdr küçük yani 2 çocuk doğurdum hala destekli sutyen takıyorum ama hamd olsun ikisidecok güzel emdi 🥰
mom8327 calikusu_03 kaç haftalıksın? benim de küçüktü şuan normal oldu sona doğru büyür diye düşünüyorum
Zezeeeyyldrm calikusu_03 canım ben sezeryan doğum yapalı 4.günüm göğüslerimde çok küçük doğum öncesinde hiç büyümedi ama şükür sütüm var ve oğluma fazla bile çok şükür sıkıntı yapma bence
Elisaturgut calikusu_03 arkadasımın göğsü kocaman sütler akıyor ama cocugunu beslemiyor sütü mecbur mama veriyorlar. Küçük göğüs her zaman daha iyi süt veriyor daha cok besliyor cocugu
Merveikratanem calikusu_03 onla alakası yok koca göğüsleri olanlardan gram süt gelmiyor kimi küçücük göğüslerinden çok süt geliyor biraz senin beslenmenle alakalı canım dikkatli güzel besinler yersen sütün gelir benim yengemin kızında sütü olmadı emziremedi oğlunda maşallah bir sütü oldu birde yaradı kızımla oğlu arasında tam bir hafta var benim kızım 5 kiloyken onun oğlu 8 kiloydu rezene çayı içti o ama hep birde benim kızımı reflü ilerletmedi emdiğini kustu yengemde zayıf küçük göğüsleri