Mucizem80 1.5 aylık taze anne olarak yazayım hemen 🙈
Öncelikle kızım 3180 gram doğdu ödemi gitti 3100 ile taburcu oldu. İlk 15 gün kıyafetler içinde kaybolan bir bebek olsa da sonra jet hızıyla büyüyorlar gözünün önünde nasıl değiştiğine hayret ediyorsun. Şuan 3 aylık ayaklı tulumlar tam oluyor hatta belki 1 haftaya sığmaz bile içine. Kıyafetleri genellikle 3 ay tercih et derim.
Bol bol ağız mendili al çünkü emzirme öncesi yakasına koyuyorum ben böylelikle süt boynuna boğazına akmamis oluyor zaten bir süre sonra da kusma başlıyor ve ağız mendili yetişmiyor.
Küvet konusunda katlanır alırsan yer kaplamaz ama yer sorunum yok dersen hepsi aynı işi görecek nasılsa o yüzden çok para vermeye de gerek yok diye düşünüyorum. Bu arada file ile bir kaç kez yıkadım ama bir arkadaşım filenin bebek üstündeyken koptuğunu cocugunu son anda aldıklarını söyledi haliyle korkup bıraktım.
Gümüş kapak aşırı güzel bir şey doğurduğum günden beri kullanıyorum. Bir de göğüs pedi olarak kesinlikle lansinoh harika. Çoğu markayı denedim arada aşırı fark var.
Müslin battaniyeler benim için kurtarıcı oldu duş sonrası bile ilk onunla suyunu alıyorum.
Aklıma bunlar geldi olmazsa olmaz dediğim umarım faydası olmuştur 🙈