Mucizem80 Yazderyasi bende aynı dusuncedeyim bı kaç model var beğendiğim ama çok pahalı o yüzden yonelemiyorum o tarafa 🤭 adidas Nike gibi markaların okul çantaları var onlardan mı alsam diyorum bazen de 🤭🤗
Yazderyasi Mucizem80 benimki nike sirt çantası, valla 1 2 günlük seyahatlerde, sporda filan hep yanımda taş gibi 👌
Mucizem80 Yazderyasi nette daha ucuzladı var aslında ama bilmiyorum daha karar veremedim Bebek arabası almadım ben kış olacağı için cikmayiz öyle diye düşündüm baharda alırım onu
iremcannn1907 Mucizem80 canım bebek bezi prima, ıslak mendil sleppy yenidoğan, puset ve bebek arabası baby plus canyon, pişik kremi sudocrem, küvet seti de e bebek babyjem 5li aldım ben ☺️
Mucizem80 iremcannn1907 Prima çok pahalı geliyor açıkçası ekonomik düşünüyorum ben biraz sleepy var bı öyle de pişik kremi bepantol kullanmak mantıksız mi sizce
iremcannn1907 Mucizem80 birde kendin için gecelik mutlaka almalısın. Doğumdan ilk çıktığında çoğu ebeler gecelik istiyormuş, sonra pijama giydiriyormuş
Emsare Aldıklarımı yazayım Anne bebek bakım çantası BAGMORİ Bebek bezi SELEEPY AZ ALDIM BELKİ DEĞİŞİR Islak mendil SLEEPY Pişik kremi. DESİTİN Puset ARABA İLE TAKIM GRACO Küvet seti SKİP HOP
momsturk Mucizem80 küvet setini e bebekten aldım. Evim geniş olduğu için katlanabilir almadım. Pişik kremi olarak organik zeytinyağı aynısefa yağı krem karışımı alacağım henüz almadım. Anne bebek bakım çantası e bebek. Islak mendil sleepy natural. Ama pamuk kullancam. Pijama külot vs lcw den aldım bende. Puseti ablamdan aldım. Ama bebek arabası alacaksanız pusetli onu kullanırsınız. Ya da pusetsiz araba alacaksanız bebek taşıma çantaları var onlardan alabilirsiniz.
Mucizem80 momsturk bebek arabası almayı düşünmüyorum hemen kışın soğuk ta cikmayiz öyle o yüzden baharda alırım diyorum onu sadece puset almayı düşünüyorum şimdi uygun fiyatlı
iremcannn1907 Mucizem80 açıkçası bende sleppy düşünüyordum eşim gitmiş heves edip prima almış 🙈 bepantene de olur ben kullanan arkadaşlarımın tavsiyesiyle sudocrem aldım
ElmaliSeker Mucizem80 Küvet setine bir dünya para vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Küveti kovası ve maşrapası 3 lü şekilde Şok’tan almıştım. Filesi köpüklü file 40 tlye Civilden aldım. Bez molfix mavi paket kullanıyoruz çok memnunum oğlum hiç pişik olmadı. Islak mendil olarak ilk ay sleppy yenidoğan almıştım ama sonrasında sleppy zeytinyağlı komple yeşil olandan aldım 90li 12 paket indirime giriyor 65 tlye alıyorum genelde😊
Mucizem80 ElmaliSeker küvet e bende çok para vermem canım zaten 6.aydna sonra oturmaya başlıyorlar o zaman oturaklı olan var ondan almayı düşünüyorum arkadaşım hem mama yediriyor oturtup hemde banyoda kullanıyor onu Molfix de düşünüyorum ama bı arkadaşım Molfix koku yapiyir dedi
Aycaaa571 Mucizem80 hasta bezi, iç çamaşır alabilirsin yanına ben pijama takımının üstüne sabahlık almayı düşüyorum iki tane sütten ile hasta bezi için büyük kilot alacam
Mucizem80 Aycaaa571 bende sabahlık alıcam üstüne uygun çünkü doğum yapanlari görüyorum arkadan çok hoş bı goruntu olmuyor en azından kamufle ederim 🤭
Mucizem80 iremcannn1907 ahah😅 dün alışverişte bı çift gördüm adam kendi kendine de birşeyler düşünüp almış pişik kremi şampuan filan bakıyor eşi adam dedi ben aldım onları üni baby ninkinden filan sadece duyuyor beyler bilmediklerinden iyi sanıp almış pişik kremini kadın dedi olmzz Sebamed alicaz 🤭😅 Allah’tan çok geç olmadan ayiktilar 😅 seninki geç olmuş 😅
ElmaliSeker Puset yerine ana dizi denilenlerden alırsanız daha rahat edersiniz bebekler onu seviyor üzerinde oyuncakta olduğu için. Benim bebek arabamin puseti var fakat ilk zamanlar hastaneye vs gitmek dışında asla kullanılmadı.
Mucizem80 ElmaliSeker 1evde kullanmak için değil de canım dışarı çıkarken filan içine koyarız diye dusunuyoruz puseti ama dizi alsam o olmaz ☺️
Asdfg1w345 Mucizem80 depend almanızı öneririm 20 gün şiddetli kanamam olmuştu gerçekten kurtarıcım olmuştu
ElmaliSeker Mucizem80 Hepsini tek tek yazdım olmadı böyle ama😊😅 çantayı da trendyoldan 70 liraya almıştım baya geniş içi kullanışlı
Mucizem80 ElmaliSeker ya dün gezerken bu üst kısımda fermuara sert birşey eklemişler bir çok çantaya ondan hiç hoşlanmadım öyle olmayan birşey arıyorum ama öyle bakmakla da belli olmuyor ki
ElmaliSeker Mucizem80 Küvet ve file çok kolay oluyor canım oğlumu ilk zamandan beri kuvetinde yıkıyorum banyo yapmaktan çok keyif alıyor ve de zorlanmıyorum 10 gunlukten beri tek başıma yıkıyorum 🥰 Ben doğdugundan beri Molfix kullanıyorum. Sleppy ve baby turco denedik daha doğrusu annem almıştı kullanayım dedim slepyynin yapısını ben hiç beğenmedim ve 2 numarasi bile çok küçük. Baby turco pişik yaptı. Molfixten hic şikayetim olmadi sadece molfixin yeşil paketi biraz sıkıntılı geliyor bana mavi paket çok güzel pure soft seriside güzel ama biraz daha pahalı en güzeli mavi paket ben oğluma akşam 8 de takarım bezini gece kaka yapmazsa değiştirmem sabah 7 gibi çıkarıyorum sızdırma vs sorunu asla yaşamadık. Gündüz de 4 saatte doluyor bezi sadece cişle. Kaka yaparsa hemen değiştiriyorum zaten. 3 ay 8 günlük oğlum 6 gün önce 7440 grdı. Gecede uyanıp emiyor sabah dolu oluyor yani bezi🤷🏻♀️ ne koku be sızdırma yaşamadık. Hatta doktorumuz her kontrolde cisli bezini koklar bebegimin bezle ilgili bir şey de söylemedi.(idrar yolu enfeksiyonu icin koklamasi😅)
Aycaaa571 Mucizem80 aynen ☺️ birde pijama takımının üstünde rahat olur diye düşündüm hasta bezi de kullanacaz çünkü görüntüsü belli olmasın
iremcannn1907 Mucizem80 aynen canım ilk bez aldı bidaha uyardım sakın alma diye bidaha bişey almadı artık danışıyor 😂 ama kızamadım bile heves etmiş almış çokta tatlılar ilgili babalar ❤️