Bysinem Merhaba hanımlar. 12 haftalık hamileyim ve aşırı şekilde gaz sorunum var . Özellikle akşam yatmaya hazırlandığım zamanlar oluyor ve mide yanmasınıda beraberinde getiriyor. Uyuyamıyorum. Bu sorunu yaşayan ve iyi gelen bişey var mı acaba?🙏🏻
evlatkokusu0806 Bysinem süt içebiliyprsan iç ama mide yanana iyi gelir sade soda ve süt. Ama ayrıca gaz varmış bişey diyemem. Bnmde gaz sorunum var şuan o yüzden kasıklarımda baskı var yürüyüş yap ben odadan odaya yürüdüm biraz
PregnantLady Bysinem ilk zamanlar gaz problemi bende çok yaşadım, eşim hep karnıma masaj yapardı öyle rahatlardım. Mide probleminide şimdi yaşıyorum ne yesem yemek borusundan geri gelecekmiş gibi yanıyor doktor gaviscon önerdi onu kullanıyorum bu arada 26+0 ız 🙃
Zeyyyn Bysinem mide yanması için sakız çiğniyorum gavıscon süt vs pek işe yaramadı gazda zaten gebeliğin başında oluyor şuan ben sonundaym gebeliğin ona pek çare yok canım ister istemez engellenemiyor
Aysobaciniz Bysinem gaz sorunu için sırt üstü yatıp, ayaklarını duvara doğru uzatın dik bi şekilde bi 5-10 dk öyle kalın rahatlatıyor. mide yanmasınada soğuk süt birde sakız çignemek iyi geliyor
Bysinem PregnantLady gaviskonu senelerdir kullanıyorum hamile kalıncada devam ettim hayatımın bi parçası zaten o . Fakat bu süreçte pekte fayda etmedi 🤕