Esila_kayacan oykumoms bana da verildi o fitilden üstüne 24 saat suni sancı çektim amaa malesef hiç açılmam olmadı 1 cmde kaldı öyle sezaryen oldum inşallah sizde fayda eder
oykumoms Esila_kayacan beende sezeryan icin bekliyorum 1 saate alacaklar bnmde acilmam yoknsancim da yok dedim.sezeryan olsun
Mrvren oykumoms sonu sizin ve bebeğiniz için sağlıklı olsun inşallah ☺️ Şimdiden hayırlı uğurlu olsun ☺️
Mrvren oykumoms hayırlı uğurlu olsun ☺️Allah analı babalı , uzun sağlıklı ,huzurlu ömürler nasip etsin ☺️
oykumoms Esila_kayacan sukurler olsun suan kucaklarimda 🙏 agrilarim var ama iyi olucaz sezeryan olacaklarda korkmasın rabbim bi yolunu kolayliligini veriyor🙏🐣
oykumoms Mrvren amin allah razi olsun🙏 rabbim doguracaklara yardim etsin olmayanlara nasip etsin insallah cok guzel bir duygu🙏 sukurler olsun🙏
Esila_kayacan oykumoms evet gerçekten insan o mutluluğu tattıığında ağrı felan bişey kalmıyor hele ki birde gülmeye başladıklarında tamamen gidiyor 🥰❣️rabbim hayırlı evlat etsin inşallah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyüsün